Afasiecentrum - Gors locatie Goes

In het Afasiecentrum werk je, samen met andere mensen met afasie, aan het verbeteren van je communicatie en een zo zelfstandig mogelijk leven. We bieden dagbehandeling en dagbesteding aan volwassen mensen met afasie. De meeste mensen maken parttime gebruik van het centrum en zijn hier één of meerdere dagen per week.

Voor jou?

Het Afasiecentrum Zeeland is er voor mensen met afasie. Je kunt het beste ontdekken wat je mogelijkheden zijn in contact met anderen die in eenzelfde situatie zitten. Sta je hiervoor open? Dan is het Afasiecentrum in Goes misschien iets voor jou!

Welke begeleiding krijg je?

In het Afasiecentrum bieden we professionele vraaggerichte zorg als je beperkt bent in de communicatie en wil trainen of ondersteuning nodig hebt om beter te functioneren. Ook delen we kennis en informatie met jou en de mensen om je heen, die geconfronteerd worden met jouw beperkingen in de communicatie. Tot slot heeft ons centrum een steunpuntfunctie. We bieden lotgenotencontact voor mensen met afasie en direct betrokkenen.

Onze meerwaarde

Met onze activeringsprogramma’s leren jij en de mensen in je omgeving om te gaan met afasie. Dit lukt het beste als je samen met lotgenoten bent. Zo kun je elkaar helpen en onderling ervaringen uitwisselen.