Amarant

Over ons
Onze missie, waar we voor gaan, hebben wij duidelijk voor ogen. Amarant draagt bij aan het welzijn en geluk van mensen met een (lichte) verstandelijke beperking, autisme of hersenletsel. We helpen problemen te verminderen, stimuleren de zelfredzaamheid en zetten ons in voor een hogere kwaliteit van leven. Dat doen we in verbinding met verwanten, medezeggenschap en samenwerkingspartners.

Wonen
Wonen in een fijne en vertrouwde omgeving waarin je tot rust komt betekent een veilig thuis, jezelf kunnen zijn en gewaardeerd worden zoals je bent. Met de juiste hulp wanneer dat nodig is.

Begeleiding

Amarant helpt je bij het maken van keuzes en bij jouw persoonlijke ontwikkeling. We kijken daarbij naar hoe zelfstandig jij bent en ook naar wat je wel kunt.

Werk en dagbesteding
Iedereen heeft een eigen unieke kracht. Werk of dagbesteding die bij jou past, daar zoeken we naar. Vooruit gaan in jouw eigen tempo. Wij dagen jou uit het beste uit jezelf te halen, op een manier die het beste bij jou aansluit!

Vrije tijd
Een behandeling volgen, begeleiding krijgen. Dat is behoorlijk wat werk aan jezelf en aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarom is vrije tijd ook zo belangrijk. Samen zijn met de mensen van wie je houdt en leuke dingen doen. Bekijk snel de mogelijkheden.

Opgroeien en opvoeden
Iedere ouder wil zijn kind gelukkig zien en de beste kansen bieden voor de toekomst. Samen kijken we naar wat er nodig is om jouw kind te ondersteunen bij zijn of haar ontwikkeling.

Behandeling
Met een behandeling bij Amarant werk je samen naar een bepaald doel toe. Dat kan onder andere met intensieve behandeling op het terrein, met gezinsbehandeling of ambulante behandeling aan huis.