Begeleiding individueel en dagbesteding

Opella biedt dagbesteding en individuele begeleiding gericht op het structureren van uw dagelijkse leven en het bevorderen van uw zelfredzaamheid.

Dagbesteding 
Opella heeft diverse dagbestedingsgroepen in Bennekom, Ederveen, Lunteren en Wageningen. De begeleidingsgroep in revalidatielocatie Elias in Bennekom is gericht op ouderen met lichamelijke beperkingen of geheugenproblemen door bijvoorbeeld een beroerte (CVA) of Parkinson. Door mee te doen met de activiteiten werkt u aan uw conditie, geheugen en sociale contacten. Deelname aan de groep kan ook het thuisfront ontlasten. 

Begeleiding individueel
Ook praktische begeleiding in uw thuissituatie kan een uitkomst zijn. Bijvoorbeeld als u te maken heeft met lichamelijke beperkingen of geheugenproblemen. Samen met u brengen we de problemen in kaart en werken we aan oplossingen. Daarbij gaan we uit van uw eigen kracht. Wij helpen u bij het structureren van uw dagelijkse leven en het bevorderen van uw zelfredzaamheid. Begeleiding (wooncoaching) van Opella is mogelijk in de volgende gemeenten: Barneveld, Ede, Renkum, Regio Rivierenland, Scherpenzeel, Veenendaal en Wageningen. Uw gemeente beoordeelt of u hiervoor in aanmerking komt.