Behandeldienst - Surplus

Surplus is gevestigd in West-Brabant en heeft voor clienten met hersenletsel gespecialiseerde behandelaars in dienst die u graag en goed helpen. Als u lichamelijke of psychische klachten heeft, wilt u kunnen vertrouwen op deskundige hulp. Bij het behandelteam van Surplus krijgt u de behandeling en begeleiding die bij u past. Ons team bestaat uit fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, psychologen, geestelijk verzorgers en specialisten ouderengeneeskunde.

Multidisciplinaire samenwerking

De kracht van het eerstelijns behandelteam van Surplus zit hem vooral in de multidisciplinaire samenwerking. De verschillende disciplines overleggen met elkaar rondom uw behandeldoelen en stemmen de behandeling op elkaar af. Ook werken onze behandelaars nauw samen met andere organisaties in de zorgketen, zoals huisartsen en ziekenhuizen. Ook behandeling aan huis behoort tot de mogelijkheden. 

Dagbehandeling                                                                                                                                 

U woont zelfstandig en voelt zich daar goed bij. Maar u heeft eigenlijk iets meer ondersteuning nodig. Dagbehandeling kan dan een uitkomst zijn. U komt dan een aantal dagdelen per week samen met andere ouderen naar een locatie binnen het werkgebied van Surplus. U kunt meedoen aan activiteiten en ontvangt professionele begeleiding en/of verzorging in een plezierige en ontspannen sfeer. Bij de dagbehandeling vinden behalve activiteiten ook (groeps)behandelingen plaats, bijvoorbeeld door fysiotherapie, logopedie of ergotherapie.

Contact

Wilt u meer weten over ons behandelteam of een afspraak maken, neem dan contact met ons op via het telefoonnummer van het behandelteam: 076 – 208 40 00 of mail naar behandelteam@surplus.nl

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.