Brochure over Autorijden na een hersenletsel? - Informatietafel Hersenletsel, CBR

Nieuw: brochure Veilig op weg met hersenletsel

Mag je autorijden na het oplopen van hersenletsel? En hoe zit dat voor een brommer of motor? Dit zijn veelvoorkomende vragen na een beroerte, een TIA of het oplopen van een zware hersenschudding. Het geven van een goed antwoord is lastig. De gevolgen van hersenletsel zijn voor iedereen anders. Bij sommige oorzaken van hersenletsel geldt een wettelijk tijdelijk rijverbod, bij andere niet. Ook de inschatting van de arts is belangrijk. Wil jij weten hoe het zit? De brochure Veilig op weg met hersenletsel geeft inzicht in het proces en praktische tips. Lees de brochure online op hersenletsel.nl/verkeer of bestel hem op webshop.hersenletsel.nl.

De brochure is ontwikkeld door de Informatietafel Hersenletsel en het CBR, en wordt gesteund door Veilig Verkeer Nederland en de Hersenstichting.

Aan de Informatietafel Hersenletsel werken Patiëntenvereniging hersenletsel.nl, Hersenletsel Uitleg, Breinlijn en Wegwijzer-hersenletsel.nl samen aan de verbetering van informatievoorziening voor mensen met hersenletsel en hun naasten. De Informatietafel Hersenletsel wordt mede mogelijk gemaakt door financiering van het @Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.

Wegwijzer Hersenletsel kan de kwaliteit van de aangeboden diensten en producten niet altijd goed beoordelen en hiervoor dus geen verantwoordelijkheid dragen. Wees bij het betrekken van diensten en producten bij je ondersteuning dus altijd kritisch en vraag eventueel na bij lotgenoten en collega’s.