Dienstverlening Zozijn - Op Pad

Mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH)

Wat is NAH?

NAH staat voor niet-aangeboren hersenletsel. Dat kan ontstaan na bijvoorbeeld een ongeval, hersenbloeding, hersentumor of zuurstofgebrek. NAH kan je leven enorm veranderen en de gevolgen kunnen heel divers zijn. Gevolgen van hersenletsel zijn soms zichtbaar maar vaak ook niet. En niet alle gevolgen zijn direct merkbaar maar worden pas na verloop van tijd duidelijk. Voorbeelden van gevolgen van hersenletsel kunnen bijvoorbeeld zijn: geheugenproblemen, slaapproblemen, woordvindingsproblemen, weinig overzicht, oriĆ«ntatieproblemen, vervlakking van emoties, weinig energie, prikkelbaarheid, impulsief gedrag, moeite in de omgang met anderen, depressie of juist overenthousiast gedrag.

Dat kan zowel voor jezelf gelden als voor je omgeving. Want NAH krijg je nooit alleen. Omdat NAH is niet altijd goed herkenbaar is, kunnen er complexe problemen ontstaan. Het zoeken naar de juiste hulp kan dan lastig zijn.
 

Zozijn - Op Pad
 

Zozijn - Op Pad is de sector van Zozijn die gespecialiseerd is in NAH. Wij helpen jou en je naasten weer grip op je eigen leven te krijgen en om te gaan met de gevolgen van NAH. Onze begeleiding is er voor volwassenen, kinderen en jongeren met NAH, Ć©n hun naasten. We begeleiden thuis, op het werk of elders. 

Bekijk de mogelijkheden
 

 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.