Logopedie - Silderhuis Logopedie - IJsselstein

Silderhuis Logopedie bestaat sinds mei 2013. Naast de reguliere logopedie zijn er verschillende specialisaties en is er veel expertise binnen ons team. Onder het kopje team kunt u meer lezen over de behandelaars.

Er zijn verschillende mogelijkheden binnen onze praktijk:

  • Logopedie: logopedisch onderzoek en behandeling;
  • Cursussen, trainingen en workshops: gericht op taal, lezen en spellen, gebaren, stem, spraak, stem, kauwen en slikken. En daarnaast een vernieuwd cursusaanbod voor (basis)scholen;
  • Gedrag en communicatie: analyse, onderzoek en behandeling en/ of een second opinion in nauwe samenwerking met een gedragsdeskundige;
  • Dyslexie onderzoek en – begeleiding.

Er zijn praktijklocaties verspreid over het land, onder het kopje behandellocaties vindt u alle behandellocaties terug. Bij SILDERHUIS logopedie werken in totaal 11 logopedisten, er is een secretaresse die de praktijk telefonisch en administratief ondersteunt en tevens is er een praktijkondersteuner.

SILDERHUIS logopedie heeft contracten met alle zorgverzekeraars, waardoor de logopedie volledig wordt vergoed. Echter vanaf 18 jaar is er sprake van een eigen risico, meer informatie daarover kunt u vinden op de website van uw eigen zorgverzekeraar.

Mocht u n.a.v. bovenstaande meer willen weten, opmerkingen of vragen hebben dan kunt u contact opnemen middels het contactformulier op de site.

De praktijk is van maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 8:30-13:30 op het centrale telefoonnummer: 0184-613782. Er zijn ook locaties die ’s avonds zijn geopend, u kunt hier naar vragen bij de aanmelding.

Mocht u logopedie nodig hebben, dan kunt u zich gewoon bij ons aanmelden door te bellen of het aanmeldformulier in te vullen op de site.
Bij aanmelding wordt u uitgebreid geïnformeerd over de maatregelen die wij hebben getroffen op de verschillende locaties.

Bel tijdig af: 24 uur van tevoren en als dat niet lukt, met uw eigen logopedist overleggen.
Telefoonnummer en e-mail vindt u op de website.

Telelogopedie via Whereby hoe doen we dat?
Vanaf december 2020 verzorgen we de telelogopedie via Whereby. Daarnaast is middels Whats app videobellen ook nog steeds een optie.

Voor Whereby is het belangrijk, dat we uw juiste e-mailadres hebben. U ontvangt voor de behandeling een link in uw e-mail van de behandelend logopedist. Als u daarop klikt, wordt u doorverbonden naar de online omgeving. De logopedist verleent u op de aangegeven tijd, die is afgesproken, toegang tot de online omgeving. Er kan altijd een reden zijn dat de tijd iets afwijkt, bijvoorbeeld als een eerder consult uitloopt. Houdt rekening met een tijd van 10 minuten ervoor of erna. Echter we proberen dit natuurlijk te vermijden.
De directe behandeltijd zal korter zijn dan een half uur, dit heeft mede te maken met het versturen en samenstellen van oefeningen en het bijhouden van het dossier.