MA Lifestyle club - Fitness, Personal training en Groepslessen

Voor iedereen is beweging van belang. Het heeft vele voordelen, zoals verhoging van weerstand, verlaging van stress, beter slapen, betere conditie, het werkt preventief bij bepaalde aandoeningen en het geeft een goed gevoel.

Voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is voldoende beweging nog belangrijker. Bij voldoende beweging raken de hersenen goed doorbloed en krijgen ze de zuurstof die ze nodig hebben. Bewegen heeft een positief effect op de conditie van het brein, met andere woorden: beweging houdt de hersenen fit. Het zorgt voor verbetering van hersenfuncties en geeft positieve energie (bron: www.hersenletsel.nl).

Bij Mahmut Artan Lifestyle club in Tiel bieden wij voor iedereen de persoonlijke aandacht en structuur die nodig is als het om bewegen gaat, want alleen dan worden doelstellingen behaald en is het mogelijk om bewegen goed te integreren in het leven.

Onze persoonlijke aandacht, expertise en ervaring maakt dat wij een goede partner zijn in het stimuleren van beweging en het optimaal gebruik maken van de mogelijkheden die er zijn. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.