NAH café Groenlo

MEE Oost organiseert een bijeenkomst voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) en hun partners. Belangstellenden zijn welkom bij het NAH Café in diverse plaatsen. 

De behoefte aan een ontmoetingsplek is groot voor mensen met NAH en hun naasten. Zij staan vaak alleen en worden minder goed begrepen door hun naasten. De deelnemers geven aan over welke thema’s zij willen praten. Soms wordt een deskundige uitgenodigd of vertelt een deelnemer over zijn ervaring met dit thema. Andere keren verzorgt de coördinator een inleiding over het gekozen thema. Centraal staat het gesprek; in een ontspannen sfeer komt iedereen aan bod. Incidenteel worden activiteiten georganiseerd zoals een wandeling, samen eten of gezellig een spelletje doen, met als doel ondersteuning te bieden bij sociaal contact. Het NAH Café is gratis toegankelijk, koffie/thee is voor eigen kosten.

Waar en wanneer?
Zes keer per jaar in Zutphen en Zevenaar. Negen keer per jaar in Aalten/Groenlo/Winterswijk. Actuele data vindt u op www.mee-oost.nl.

Contactgegevens:
Meike van Dieren
06 – 46378640
m.vandieren@mee-oost.nl

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.