Stichting Uitblinkers

Stichting Uitblinkers is een kleinschalige organisatie die jongeren (12+), volwassenen en hun omgeving bij hen thuis ondersteunt. De begeleiders zijn gespecialiseerd in ambulante ondersteuning van mensen die op verschillende levensgebieden vastlopen (complexe problematiek). Het gaat om jongeren en volwassenen met (ernstige) psychiatrische en/of gedragsproblemen, ook in combinatie met verslaving, LVG/ SGLVG. Ook mensen die met politie of justitie in aanraking zijn gekomen zijn welkom.

De begeleiding richt zich met name op de interactie tussen alle betrokkenen en het veranderen van de (dagelijkse) patronen waardoor mensen in hun situatie vast blijven zitten. Deze manier van werken wordt vorm gegeven door het ondersteunen bij alle dagelijkse taken en verantwoordelijkheden zoals, het omgaan met sociale contacten, het omgaan met / meegaan naar instanties, omgaan met financiƫn enzovoorts. De ondersteuning kan zeer intensief zijn als dat gewenst is.

Daarnaast biedt Stichting Uitblinkers gezinsondersteuning, ondersteuning aan de directe omgeving van de hulpvrager en desgewenst consultatie en advies aan professionals.

Gecontracteerd door de gemeenten: Arnhem: Arnhem, Lingewaard, Overbetuwe Nijmegen: Nijmegen, Beuningen, Berg en Dal, Druten, Heumen, Mook en Middelaar, Wijchen Land van Cuijk tot Oss : Boekel, Boxmeer, Cuijk, Grave, Landerd, Mill en Sint Hubert, Sint Anthonis, Uden Noord Limburg: Bergen, Beesel, Horst aan de Maas, Gennep, Peel en Maas, Venray

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.