Wonen met zorg - Espalier - InteraktContour

Als je hersenletsel hebt, kan het zijn dat je hulp nodig hebt bij bepaalde dingen. Overzicht houden over het huishouden is lastig of het aan- en uitkleden lukt je niet alleen. Jij en de mensen om je heen denken na over een belangrijke vraag: hoe kun jij het beste wonen? InteraktContour biedt verschillende mogelijkheden. Wat het beste bij je past en waar je ook voor kiest: medewerkers van InteraktContour helpen je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Wat is er mogelijk?

Klik hier voor alle mogelijkheden: Wonen met hersenletsel - 24-uurszorg

Bekijk ons actuele aanbod in de provincies Flevoland, Overijssel, Gelderland, Utrecht hier: Direct beschikbaar 

  • Wonen op een woonlocatie
  • Wonen met een Volledig Pakket Thuis (VPT)
  • Zelfstandig wonen in de buurt van een woonlocatie
  • Logeren

Espalier

Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie Espalier in Nunspeet leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. 

Voor mensen met hersenletsel (NAH)

Woonlocatie Espalier is bestemd voor mensen met hersenletsel of een lichamelijke beperking. Mensen die graag willen wonen in een zorglocatie met een protestants-christelijk karakter. Er is hier volop de ruimte voor jouw geloofsovertuiging. Ook de begeleiding geven we vorm vanuit deze overtuiging.

Zeven appartementen

Woonlocatie Espalier ligt aan de Ds. de Bouterlaan, in het centrum van Nunspeet. De woonlocatie biedt ruimte aan 7 mensen. Elk appartement heeft een zit- en slaapkamer, kitchenette, badkamer en bergruimte. Via het alarmsysteem kun je 24 uur een beroep doen op zorg. ’s Ochtends en ’s avonds zijn er medewerkers op de locatie, daarbuiten is er zorg op afroep via woonlocatie Kalkuur in Nunspeet. De locatie heeft een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte en een eigen keuken.