CVA-Zorgketen Leeuwarden

De verpleegkundig consulenten Ketenzorg CVA zijn niet alleen ‘binnen de muren’ van één instelling werkzaam, maar zij zijn in dienst van alle instellingen binnen de CVA-Zorgketen. Zij werken transmuraal. Dit houdt in dat zij op afstand mee kijken, adviseren en gevraagd (en ongevraagd) raad aan verpleegkundigen en artsen geven.

 

Ook u kunt de verpleegkundig consulent Ketenzorg CVA op eigen initiatief benaderen, zelfs als u al lang geleden een CVA heeft gehad.

U kunt bij haar/hem terecht met allerlei vragen op het gebied van CVA-zorg In de folder “Aandachtspunten” zijn een aantal vaak voorkomende vragen samengesteld. Maar ook voor alle andere vragen op CVA en NAH gebied kunt u contact opnemen.

de medewerkers van de CVA-Zorgketen zijn: Grietje Zwiers (secretariaat), Hilma Meindersma (verpleegkundig consulent) en Mario Pietersma (verpleegkundig consulent)

058-2867362

Aanbod aangemaakt door deze gebruiker

Eten en drinken is een eerste levensbehoefte. Gevarieerd eten is belangrijk, ook op latere leeftijd. Maar wat is gezond?
NFF (Neurologie Fysiotherapeuten Friesland) regio MCL is een netwerk van fysiotherapeuten in de eer
NFF (Neurologie Fysiotherapeuten Friesland) regio MCL is een netwerk van fysiotherapeuten in de eer
 Verkeers-school Sijtsma Leeuwarden

 Rijlessen bij visuele en lichamelijke beperkingen
Wij behandelen volwassenen die last hebben van angsten, spanningen, of sombere gevoelens.
Wij helpen mensen voor wie sporten en bewegen niet vanzelfsprekend is.
Meet me @ the Gym

KWALITEIT, AANDACHT & VEILIGHEID

Dat zijn onze kernwaarden.
In Bildt biedt dagbesteding in kleinschalige setting aan (jong)volwassenen uit Noordwest Friesland met een zorgvraag.
Doel van bureau tijdbesteding Het doel van bureau tijdbesteding is om mensen te helpen (weer) een passende tijdbesteding te vinden