Carintreggeland

“Nu ik de laatste tijd zo aan het kwakkelen ben met mijn gezondheid, merk ik pas hoeveel soorten zorg Carintreggeland eigenlijk biedt. Ik ben echt heel blij met de hulp die ze mij bieden.

Zorg die bij u past

Er zijn momenten in het leven dat u zorg en ondersteuning nodig heeft omdat u het zelf even niet meer redt. Of dat nu komt door ouderdom of door ziekte. Het is dan prettig dat u de zorg en ondersteuning kunt krijgen die u nodig heeft. 

Bij Carintreggeland kunt u terecht voor allerlei soorten zorg. Zowel voor zorg bij u thuis als voor zorg als u bij ons woont. Samen met u bepalen we hoe we u het beste kunnen helpen. Zodat u zo prettig mogelijk kunt leven. Wij hebben:

Meer weten?

Onze medewerkers zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en om zorg voor u te regelen. U bereikt ze via telefoonnummer: (088) 367 70 00 (lokaal tarief).

Aanbod van deze aanbieder

U kunt in De Wheehof komen wonen als u niet langer zelfstandig kunt leven. door een lichamelijke of psychische beperking.
Over Erve Peeze

In samenwerking met Landschap Overijssel biedt Carintreggeland op Erve Peeze een dagprogramma aan in de natuur voor vital
Over Zorgend Landschap

Op landgoed Hof Espelo tussen Deurningen en Enschede onderhoudt Landschap Overijssel het landschap.
Dagvoorziening Papatya

Dagvoorziening Papatya is een Turkse dagopvang.