Siza

Je eigen leven leiden. Met familie, vrienden, buren en collega’s. Het klinkt heel gewoon, maar het is niet altijd vanzelfsprekend. Bijvoorbeeld omdat je je leven leidt met een beperking of chronische ziekte.

Bij Siza denken we in mogelijkheden. Verleg met ons je grenzen. Wij ondersteunen je bij het organiseren van jouw leven. Zodat jij zo zelfstandig mogelijk kunt wonen en mee kunt doen in de samenleving.

We bespreken met je welke ondersteuning je nodig hebt. Wat kun je zelf en wat kun je leren? Heb je mensen om je heen die jou kunnen helpen? Welke vorm van begeleiding of behandeling brengt je verder? Of is een technologische oplossing het antwoord op je vraag? Wij zijn er waar en wanneer jij dat nodig hebt.

Wij zijn Siza, hoe kunnen we je helpen?

Aanbod van deze aanbieder

Op de Schaddeweg wonen mensen met niet-aangeboren hersenletsel, met vaak complexe gevolgen.
Het Barentszhuis is een woonlocatie voor 38 volwassenen mensen met een lichamelijke beperking en/ of niet-aangeboren hersenletsel.
AC De Boerderij ('s Koonings Jagt) is een dagbestedingslocatie voor mensen met autisme, niet-aangeboren hersenletsel, een psychiatrische aa
Klaproosstraat is een woonlocatie voor jong volwassenen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking, niet-aangeboren hersenletsel
Appartementencomplex Slinghezicht is een woonlocatie mensen met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel (NAH).
Activering Het Oosterveld – Digidome biedt leerwerkplekken aan mensen met een beperking. Er zijn vijftien plekken.
Activiteitencentrum Karmijnstraat is een dagbestedingslocatie voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel en/of een lichamelijke beperking
De afasiecentra van Siza hebben specialistische kennis en ervaring hebben op het gebied van afasie.
De Lindenheuvel is een dagbestedingslocatie voor mensen met bijvoorbeeld een ernstig meervoudige beperking, een verleden in de psychiatrie,
Siza verzorgt samenmet jou een passende plek waar je kunt leren, werken of kunt meedoen in jouw wijk. Op een activiteitencentrum, in een beschutte werkomgeving, als vrijwilliger, in een leer-/werktraject of in een betaalde baan. Advies over leren of werken? Dagbesteding? Leer/werkbedrijf of Zorg binnen het Onderwijs?