Zorgwaard

Zorgwaard draagt actief bij aan de kwaliteit van leven van alle inwoners van de Hoeksche Waard. Onze dienstverlening sluit aan op wat de cliënt nodig heeft en niet door zijn of haar eigen netwerk kan worden opgevangen. Zowel bij de cliënt thuis als op onze locaties ondersteunen wij bij zijn of haar welzijns-, zorg-, behandel- en begeleidingsvragen.

Samen met mantelzorgers, vrijwilligers, inwoners en partners in de lokale gemeenschap bieden onze medewerkers deskundige ondersteuning die aansluit bij de persoonlijke situatie van de cliënt.

Omdat wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid invullen vanuit een protestants-christelijke grondslag, is iedereen welkom bij Zorgwaard.

Een uitgebreide beschrijving van onze visie vindt u in bijgaand document. 

Visie Zorgwaard 

Aanbod van deze aanbieder

Zorgwaard biedt gespecialiseerde logopedie voor volwassenen, vooral bij neurologische aandoeningen. Behandelingen omvatten taal-, spraak- en slikproblemen. Specialisaties zijn onder meer de ziekte van Parkinson en afasie. Afspraken op locatie of aan huis, met vergoeding via de basisverzekering. Contact: 078 676 34 00 of logopedie@zorg-waard.nl.
Zorgwaard biedt geriatrische revalidatiezorg (GRZ) die zich richt op ouderen die in het ziekenhuis een medisch-specialistische behandeling hebben o
PsychologieDe deskundigheid van de psychologen in Zorgwaard is m.n.
Het afasie trainingscentrum van Zorgwaard in de Hoeksche Waard biedt revalidatie en nazorg aan mensen met een communicatiebeperking als gevolg van
Mantelzorg is het zorgen voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende partner, ouder, kind of ander familielid, vriend of kennis.
Ergotherapie bij Zorgwaard helpt mensen met beperkingen door ziekte, trauma, of over-/onderbelasting met dagelijkse handelingen. Behandelingen vinden vaak thuis plaats, met adviezen voor hulpmiddelen en aanpassingen. Specialisaties omvatten Parkinson, cognitieve revalidatie, COPD, burn-out, en meer. Directe toegang is mogelijk zonder verwijzing, met 10 uur per jaar vergoed door de basisverzekering. Voor revalidatie na ziekenhuisopnames biedt Zorgwaard ook ergotherapie. Contact: Rembrandt, Oud-Beijerland (085 782 95 35) of ergotherapie@zorg-waard.nl. Openingstijden: ma-vr 8:00-17:00.
Even bijpraten, samen een kop koffie drinken of de krant doornemen. Veel mensen vinden het fijn om samen met anderen de dag door te brengen.