Arbeidsexpertise - Libra Revalidatie & Audiologie - Tilburg

Werken, het lijkt zo vanzelfsprekend. Maar voor veel mensen is dat helemaal niet zo. Bijvoorbeeld vanwege een lichamelijke, cognitieve en/of audiologische beperking. Zij maken zich zorgen. Wat kan ik nog? Hoe zit het met mijn baan? Ook de werkgever zit met vragen, net zoals arbodiensten, UWV en letselschadebureaus. Libra Arbeidsexpertise biedt in die gevallen uitkomst.

Duurzame inzetbaarheid

Libra Arbeidsexpertise zorgt in de eerste plaats voor duidelijkheid over arbeidsmogelijkheden en vaardigheden. Dit noemen we arbeidsdiagnostiek. Want pas als we weten waar de mogelijkheden liggen, kunnen we er samen werk van maken. Bijvoorbeeld via coaching, training en arbeidsbemiddeling. Met een plan op maat brengen we het maximaal haalbare binnen handbereik.
Onze kracht? Alle kennis onder één dak, zowel diagnostiek, behandeling, training, verzuim en re-integratie. Onze multidisciplinaire aanpak samen met onze kennis en ervaring maakt maatwerk mogelijk. Kennis van beperkingen en focus op mogelijkheden gaan bij ons hand in hand. Met als streven: duurzame inzetbaarheid.

Alle kennis onder één dak

Libra Arbeidsexpertise maakt deel uit van Libra Revalidatie & Audiologie. Hierdoor beschikken we over een schat aan ervaring op het gebied van revalidatie, training, arbeidsdiagnostiek en arbeidsbemiddeling voor mensen met een beperking. We zijn gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met complexe medische problematiek binnen de doelgroepen neurologie, orthopedie, audiologie en oncologie. Daarnaast biedt Libra Arbeidsexpertise multidisciplinaire arbeidsrevalidatie aan mensen met problemen aan het houdings- en bewegingsapparaat en voor mensen met langdurige klachten na COVID-19. Dit noemen we Vroege interventie.

Libra Arbeidsexpertise is gevestigd in Tilburg en Eindhoven en heeft daarnaast dependances in Den Bosch, Weert, Bergen op Zoom en Roosendaal. De provincie Noord-Brabant en regio Noord-Limburg is het werkgebied van Libra Arbeidsexpertise.

T: 088 - 3132443
E: libra-arbeidsexpertise@libranet.nl

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.