Creatieve dagbesteding - Hearts & Letters

Activiteitengroep Hearts & Letters heeft een grote diversiteit aan creatieve materialen, maar creatief werken is niet het enige dat we vanuit de stichting aanbieden!

U bent ook van harte welkom op de dagen dat het wat minder gaat! Soms is afleiding en een luisterend oor waardevoller dan de activiteit. Omdat wij vanuit een huiselijke sfeer een kleinschalig concept hebben opgezet, blijft de groep deelnemers klein. Dit heeft een positief effect op de betrokkenheid met en voor elkaar.

Het maakt niet uit wat voor een beperking iemand heeft, in de praktijk komt de manier waarop we hier obstakels in ondervinden met elkaar overeen. Vaak herkent iedereen hier een stukje van zichzelf in. Dan is het fijn om ook eens met lotgenoten bepaalde onderwerpen te kunnen delen.

Creatief bezig zijn hoeft niet altijd veel geld te kosten! Bij de Stichting vinden we het juist een uitdaging om “van niets, iets te maken”. Hoe meer materiaal er aanwezig is hoe meer ruimte er is om de fantasie en vrije expressie tot uiting te laten komen.

Deelnemers hebben een WMO beschikking of PGB.

Wij hebben contracten met onderstaande gemeentes:
Gilze en Rijen
Tilburg
Breda
Alphen
Chaam
Baarle-Nassau
Dongen
 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.