Drost Letselschade

U hebt hersenletsel opgelopen door een ongeval? En iemand anders is voor deze schade aansprakelijk? Dan hebt u hoogstwaarschijnlijk recht op een schadevergoeding. Maar hoe regel je dat? Wat moet u doen en bij wie moet u zijn? Drost Letselschade is dé specialist op het gebied van letselschade en staat u graag bij. Wij berekenen uw schade en wikkelen deze voor u af. En u? U kunt zich op uw herstel richten!

De inschakeling van Drost Letselschade kost u in principe niets als u NAH hebt opgelopen door een ongeval waarvoor iemand anders aansprakelijk is. Dat komt omdat de wet bepaalt, dat de aansprakelijke partij ook de kosten van rechtsbijstand moet vergoeden. Dat is ook wel zo eerlijk. U hebt immers niet om het letsel gevraagd. Dus waarom zou u wel met de kosten moeten blijven zitten?

De hoogte van uw schadevergoeding bij NAH is afhankelijk van de aard en de ernst van uw letsel. De schadevergoeding kan pas definitief worden bepaald als er sprake is van een medische eindtoestand. Wanneer dat is, is afhankelijk van uw genezingsproces. De totale schadeafwikkeling kan langere tijd, en soms zelfs jaren, duren. Gedurende dat traject regelt Drost Letselschade voor u voorschotten op uw schade. Zodat u financieel niet in de problemen raakt. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.