info over werken met hersenletsel - werkenmethersenletsel.nl

Deze website gaat over werken met hersenletsel. Je vindt hier informatie over werken met hersenletsel, arbeidsre-integratie, jobcoaching, rechten en plichten en andere relevante tips en informatie.

De website is bedoeld als wegwijzer voor werkzoekenden en werknemers met hersenletsel, werkgevers en alle overige professionals (zoals bedrijfsartsen, re-integratiebegeleiders, arbeidsdeskundigen & -coaches).

Op werkenmethersenletsel.nl vind je ook de gratis brochure ‘Hersenletsel en re-integratie naar werk’. Deze brochure helpt mensen met hersenletsel en hun naasten op weg met tips en belangrijke informatie. Informatie waarvan anderen zeggen: “Had ik dat maar eerder geweten!”.

In deze brochure krijg je op een makkelijke en informatieve manier een tiental tips, waarmee je goed op weg geholpen wordt in jouw re-integratieproces. Het gaat dan bijvoorbeeld om tips die te maken hebben met je rechten en plichten.

Als je liever een gedrukte brochure hebt is hij tegen kostprijs te bestellen in de webshop van Patiëntenvereniging hersenletsel.nl. De brochure ‘Hersenletsel en re-integratie naar werk’ is zowel voor mensen met hersenletsel en hun naasten als voor professionals die mensen in de eerste fase begeleiden. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.