Juridische hulp bij hersenletsel - BrandMR Letselschade

Hersenletsel

Je leven verandert volkomen wanneer je te maken krijgt met hersenletsel door een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een medische fout of een ander ongeval. Dit type letsel staat ook wel bekend als niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Je kunt hierbij denken aan een val, een klap op het hoofd of een operatie. Het kan zeer grote gevolgen hebben voor zowel jezelf als je gezin. En dan hebben we het nog niet eens over het psychische letsel dat ermee gepaard gaat.

Je kunt door het ongeval ook meervoudig letsel hebben opgelopen. Vaak betekent hersenletsel dat je niet meer kunt werken op de manier die je gewend was. Het ongeval heeft dan ook grote financiële consequenties. Wij helpen je bij het claimen van letselschade met aanvullende adviezen en hulp die echt helpt.

Persoonlijk advies voor jouw situatie

Als je te maken hebt met hersenletsel, heb je hulp nodig bij alles wat er op je afkomt, zowel op juridisch als op medisch en financieel gebied. En natuurlijk heb je ook de tijd nodig om sociaal en emotioneel weer te herstellen. Voor dit alles ben je bij ons aan het juiste adres. Al velen slachtoffers gingen je voor door BrandMR Letselschade in de arm te nemen.  Profiteer ook van onze ervaring als gespecialiseerd letselschadebureau.

De advocaten en juristen achter Brandmeester Letselschade hebben een schat aan kennis en ervaring. Omdat onze vestigingen over het hele land verspreid zijn, vind je altijd wel een letselschadespecialist bij jou in de buurt. En natuurlijk zijn zij altijd bereid om bij je thuis te komen om de kansen en mogelijkheden voor je in kaart te brengen.

De letselschadespecialisten van Brandmeester zijn gekwalificeerde NIVRE registerexperts of gespecialiseerde letselschade advocaten.  En omdat wij kwaliteit en transparantie heel belangrijk vinden, is Brandmeester ingeschreven in het register van het Nationaal Keurmerk Letselschade (NKL). Jaarlijks worden we gecontroleerd op het naleven van de richtlijnen van het NKL. 

Wil je meer weten over onze aanpak? Of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Juridische hulp bij hersenletsel kost je niets

Veel mensen die door een ongeval hersenletsel hebben opgelopen, zijn bang voor de onkosten die zij moeten maken in een letselschadezaak. Maar wees gerust: de aansprakelijke partij betaalt de kosten die wij voor je maken. BrandMR Letselschade heeft ruime ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers. Je bent dus in goede handen. 

Heb je vragen over het door jou opgelopen hersenletsel? Of over de omstandigheden rondom een ongeval? Bel gratis met 085 – 07 35 550 (ma t/m vr 08:30 – 17:30 uur). Of vul hier ons contactformulier in. Onze letselschadespecialisten helpen je graag verder.

BrandMR Letselschade hersenletsel door verkeersongeval
BrandMR letselschadespecialisten en advocaten

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.