NAH Café Brabant locatie Breda

Heb je Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en ben je op zoek naar een gezellig, rolstoeltoegankelijk café waar de muziek niet zo hard staat?

Kom dan eens langs in NAH-Café Breda!
Bezoekers vanaf 18 jaar met NAH kunnen hier onder het genot van een drankje in contact komen met anderen. Gezellig met elkaar kunnen praten zonder dat je last hebt van harde muziek. Het café is rolstoeltoegankelijk. Je kan in het café ook ontspannen een tijdschrift lezen of biljarten. In de zomer is er een jaarlijkse barbecue.

NAH kan het gevolg zijn van een CVA, een hersentumor, hersenvliesontsteking, een ongeval, MS, Parkinson of andere aandoeningen waardoor hersenletsel na de geboorte is ontstaan. NAH-Café wordt gerund door een werkgroep van mensen met NAH in samenwerking met Zorgbelang Brabant. De werkgroepleden verwelkomen de bezoekers in het café.

Heb je tijdens de caféavond hulp nodig? Graag zelf iemand meenemen die je hierbij kan helpen. Voor bezoekers die roken is er in het gebouw een speciale ­rokersruimte. Het café is op woensdagavonden in de even weken geopend is van 19.30 tot 22.00 uur en goed bereikbaar met de Deeltaxi.

Verschil NAH-Café en Café Brein
Het NAH-Café en Café Brein zijn twee verschillende cafés. Er zijn in het NAH-Café geen hulpverleners aanwezig. Er worden ook geen thema’s besproken. Mocht je hier toch behoefte aan hebben, dan kun je terecht bij Café Brein. 

Locatie: Het NAH-Café maakt  gebruik van wijkcentrum Het Houwke, waar je op je gemak van een drankje kunt genieten. Meer info : Tel 06-55488486 of per mail naar Mariette.alewijnse@amarant.nl

NAH-Café Breda heeft er voor gekozen om geen folders in het café te leggen van bedrijven of organisaties. Het is ook niet mogelijk om enquêtes te houden in het café. We willen de bezoekers graag een ontspannen avond uit bezorgen.

Het is niet toegestaan om in het NAH-Café foto`s te maken die bedoeld zijn voor publicatie, zonder toestemming van het NAH-Café. We vinden de privacy van de bezoekers van het NAH-Café erg belangrijk.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.