Onafhankelijke Cliëntondersteuning, Regiokantoor MEE & de Wering Haarlem

Jij of iemand in jouw familie heeft hulp nodig. Of je krijgt al hulp of zorg maar wilt hier iets in veranderen. Dan heb je te maken met veel verschillende organisaties. Het is fijn als er dan iemand met je meedenkt. Iemand die de wetten en regels kent en voor je opkomt als je dat zelf lastig vindt. Een onafhankelijke cliëntondersteuner van MEE & de Wering helpt je daarbij. Onze hulp is gratis en je hebt er geen verwijzing voor nodig.

Een onafhankelijk cliëntondersteuner geeft informatie of advies en
ondersteunt bij vragen over zorg, wonen, onderwijs, opvoeding, vrije tijd, werk, geldzaken of inkomen. Samen met de cliëntondersteuner kijk je wat er nodig is. 

MEE & de Wering biedt cliëntondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die kwetsbaar zijn of zich in een (tijdelijke) kwetsbare situatie bevinden. Professionals, mantelzorgers en familie kunnen ook bij cliëntondersteuning van MEE & de Wering terecht. Ook met een Wlz indicatie.

Per gemeente is de onafhankelijke cliëntondersteuning anders geregeld. We helpen je daarom graag met de juiste aanmeldroute. 
Neem contact op met MEE & de Wering via 088 - 00 75 000.

Heb je een andere vraag? Ook dan mag je contact met ons opnemen. We denken graag met je mee.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.