Pals Letselschade

Hersenletsel

Je leven verandert volkomen wanneer je te maken krijgt met hersenletsel door een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een medische fout of een ander ongeval. Dit type letsel staat ook wel bekend als niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Je kunt hierbij denken aan een val, een klap op het hoofd of een operatie. Het kan zeer grote gevolgen hebben voor zowel jezelf als je gezin. En dan hebben we het nog niet eens over het psychische letsel dat ermee gepaard gaat.

Je kunt door het ongeval ook meervoudig letsel hebben opgelopen. Vaak betekent hersenletsel dat je niet meer kunt werken op de manier die je gewend was. Het ongeval heeft dan ook grote financiële consequenties. Wij helpen je bij het claimen van letselschade met aanvullende adviezen en hulp die echt helpt.

Persoonlijk advies voor jouw situatie

Als je te maken hebt met hersenletsel, heb je hulp nodig bij alles wat er op je afkomt, zowel op juridisch als op medisch en financieel gebied. En natuurlijk heb je ook de tijd nodig om sociaal en emotioneel weer te herstellen. Voor dit alles ben je bij ons aan het juiste adres. Al ruim 63.000 slachtoffers gingen je voor door Pals Letselschade in de arm te nemen. Maar liefst 90% van hen ontving een schadevergoeding na onze ondersteuning. Profiteer ook van onze ervaring als gespecialiseerd letselschadebureau.

Omdat we geloven in persoonlijk advies komen we bij je thuis. Het maakt niet uit waar je woont in Nederland want Pals Letselschade is in alle regio’s actief.

En vanzelfsprekend voldoen wij aan de richtlijnen van het Nationaal Keurmerk Letselschade.

Wil je meer weten over onze aanpak? Of wil je een afspraak maken voor een intakegesprek? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Hulp bij hersenletsel kost je niets

Veel mensen die door een ongeval hersenletsel hebben opgelopen, zijn bang voor de onkosten die zij moeten maken in een letselschadezaak. Maar wees gerust: de aansprakelijke partij betaalt de kosten die wij voor je maken. Pals Letselschade heeft ruim 70 jaar ervaring in letselschadebehandeling voor slachtoffers. Dus je bent in goede handen. Of je een letselschadevergoeding krijgt en hoe hoog die is, hangt af van heel veel variabelen. Hoe je dagelijks functioneert, of je nog actief kunt zijn op de arbeidsmarkt, hoe blijvend de schade is. Alles wordt meegenomen in het oordeel.

Heb je vragen over het door jou opgelopen hersenletsel? Of over de omstandigheden rondom een ongeval? Bel gratis met 085 – 07 35 550 (ma t/m vr 08:30 – 17:30 uur). Onze letselschadespecialisten helpen je graag verder.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.