Project Overprikkeling (website)

Project Overprikkeling is er voor een ieder met overgevoeligheid voor sensorische/zintuiglijke prikkels na niet-aangeboren hersenletsel. Dit is een initiatief van de Stichting Hersenletsel-uitleg.nl. Met dit project willen zij lotgenoten bijeen brengen en wetenschappelijk onderzoek stimuleren.

Moet jij leven met hersenletsel en heb je last van een vorm van ernstige (sensorische) overprikkeling? Dat wil zeggen nergens naar toe kunnen gaan en niet kunt deelnemen aan het openbare leven in verband met alles wat je hoort en ziet, omdat je er dan ziek van wordt.

Wil je op de hoogte gehouden worden van productontwikkelingen en research resultaten? Met een stevig fundament – een grote doelgroep – kunnen we meer voor elkaar krijgen. Wil je herkenning en erkenning van je klachten? Melde je aan bij onze Facebookgroep. Je bent niet alleen. Het kost niets!

Facebook groep specifiek voor overprikkeling bij hersenletsel=waar je alle vragen kunt stellen.

We hebben een vanaf 1 maart 2017 een geheime groep op Facebook , specifiek voor mensen met overprikkelingsklachten bij hersenletsel. Opgelet!

Deze groep is alleen voor volwassenen en niet voor mensen met HSP, ASS, PDD-NOS, Burn-out, PTSS, gegeneraliseerde angststoornis, FNS e.d.

Een "geheime groep" betekent dat je vrienden op FB niet mee kunnen lezen. Gesloten voor professionals, partners of andere belangstellenden. Voor partners, familie en ouders hebben we een eigen groep, volg deze link. 

De enige manier om (gratis) lid te worden van deze besloten Facebook-pagina en patiëntenbelangenorganisatie vind je hier. Meld je aan als je lotgenoot bent met hersenletsel, whiplash, MS, neurodegeneratieve aandoeningen, ME of met hypofyselijden, neurologische gevolgen van COVID-19. Dan krijg je na kort overleg met jou een uitnodiging per mail van Facebook. Klik op de blauwe knop in die officiële Facebookmail: "Lid worden". Dan opent een browser waar je opnieuw moet inloggen bij Facebook.  Daarná ben je lid! Welkom!

Let op!: Deze groep is alleen voor volwassenen met hersenletsel en niet voor mensen met HSP, ASS, PDD-NOS, Burn-out, PTSS, gegeneraliseerde angststoornis, FNS e.d. omdat klachten erg kunnen verschillen van overprikkeling tot overprikkeling en we ons specifiek richten op hersenletsel.

 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.