Re-integratie - ChangeCreators - Amersfoort eo

Soms zit het tegen en loop je vast op je werk. Je valt (langdurig) uit omdat je ziek bent of op een andere manier arbeidsongeschikt bent geraakt. Ook kan het zijn dat je vanwege een conflict niet goed (meer) op je plek zit of dat je je afvraagt of het werk dat je nu doet wel iets is dat je wilt blijven doen. Herken je dit? Dan ben je bij ons van harte welkom om een van onze onderstaande trajecten te volgen. Misschien goed om te weten dat je een aantal daarvan ook kunt inzetten met je transitievergoeding.

Van ons krijg je altijd deskundige steun, waarmee jij weer verder kunt. Een betrokken adviseur die jou helpt bij het re-integreren in je werk, bij je huidige werkgever of bij een andere werkgever. Die meekijkt naar wat voor jou belangrijk is in je werk (zingeving) of die je ondersteunt bij zaken die je lastig vindt in het werk. Die jou centraal stelt in het traject dat je bij ons doet. Jij moet je immers wel kunnen vinden in het plan van aanpak en de werkwijze van de ChangeCreators adviseur. 

Re-integratiebureau Amersfoort

Wanneer je een tijdje niet hebt gewerkt, omdat je ziek was of wegens een andere reden die te maken heeft met arbeidsongeschikheid, dan lukt het niet altijd om zo maar weer aan het werk te gaan op je oude werkplek. Soms past je baan niet meer bij je en is er ook geen andere geschikte baan voor je bij je werkgever. Dan kan het zijn dat wij als re-integratiebureau worden ingeschakeld, om jou te ondersteunen bij de terugkeer naar werk. Of dat nou is bij je huidige werkgever is of bij een andere werkgever.

ChangeCreators is een zeer ervaren en betrokken re-integratiebedrijf. Wij werken onder andere in Amersfoort en omgeving. In onze re-integratietrajecten helpen wij jou (weer) je capaciteiten te kunnen herkennen, te ontwikkelen en in te zetten, zodat je optimaal tot je recht komt.

Samen met jou duiken we in vragen als ‘wie ben ik’ en ‘wat kan ik’. Dat brengt ons tot de kern van wat jij nodig hebt om lekker in je werk te zitten en de volgende stap te kunnen doen, op weg naar iets dat past.

Aanbod re-integratie regio Amersfoort

Onze opdrachtgevers zijn zowel werkgevers als het UWV. Je kunt via je werk bij ons een traject doen in de vorm van een loopbaanscan, loopbaanbegeleiding, coaching, outplacement, jobcoaching of een spoor 2 traject voor re-integratie bij ziekte. Kom je via het UWV, dan gaat het om een ‘werkfit’ of een ‘naar werk’ re-integratietraject.

Om te zorgen dat jij weer verder kan, werken wij samen met een professioneel netwerk van re-integratieconsulenten, psychologen, loopbaanadviseurs, (job)coaches en trainers.

Specialist re-integratie Amersfoort en omgeving

 Wij werken onder andere in de regio Amersfoort. Je kunt hier bij ChangeCreators terecht als je in Amersfoort zelf woont, en ook als je bijvoorbeeld komt uit Leusden of Soest of een andere gemeente rondom Amersfoort.

Bij voorkeur helpen we in je eigen omgeving, bij je thuis. Je bent echter ook welkom op ons centraal kantoor aan de Koninginneweg in Hilversum. Op 5 minuten lopen van het station, dus uitstekend bereikbaar met het OV.

Spoor 2 TrajectOutplacementCoachingstrajectLoopbaanscan

LoopbaanbegeleidingJobcoaching

We waarschuwen je alvast dat wij niet gaan voor een ‘quick fix’. Je moet wel bereid zijn het nodige werk te verzetten, zodat je uiteindelijk verder kunt in een duurzame oplossing. Daar gaan wij voor. Jij hopelijk ook!

ChangeCreators heeft adviseurs overal in Nederland, zoals in AmsterdamRotterdam, Den HaagDen BoschUtrechtNijmegenArnhem en Amersfoort

Meer info: 035 – 6215932
info@changecreators.nl

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.