Re-integratie - ChangeCreators - Arnhem eo

Soms zit het tegen en loop je vast op je werk. Je valt (langdurig) uit omdat je ziek bent of op een andere manier arbeidsongeschikt bent geraakt. Ook kan het zijn dat je vanwege een conflict niet goed (meer) op je plek zit of dat je je afvraagt of het werk dat je nu doet wel iets is dat je wilt blijven doen. Herken je dit? Dan ben je bij ons van harte welkom om een van onze onderstaande trajecten te volgen. Misschien goed om te weten dat je een aantal daarvan ook kunt inzetten met je transitievergoeding.

Van ons krijg je altijd deskundige steun, waarmee jij weer verder kunt. Een betrokken adviseur die jou helpt bij het re-integreren in je werk, bij je huidige werkgever of bij een andere werkgever. Die meekijkt naar wat voor jou belangrijk is in je werk (zingeving) of die je ondersteunt bij zaken die je lastig vindt in het werk. Die jou centraal stelt in het traject dat je bij ons doet. Jij moet je immers wel kunnen vinden in het plan van aanpak en de werkwijze van de ChangeCreators adviseur. 

Re-integratiebureau Arnhem

Als re-integratiebureau helpen wij je bij de terugkeer naar werk. Het kan zijn dat je (langdurig) ziek bent geweest of dat je om een andere reden moet re-integreren in je oude baan of op een andere werkplek bij je huidige werkplek. Een andere mogelijkheid is dat je op zoek moet naar passend werk bij een andere werkgever. ChangeCreators ondersteunt je graag bij deze zoektocht.

Wij zijn een ervaren en betrokken re-integratiebedrijf dat onder andere werkt in Arnhem en omgeving. ChangeCreators biedt diverse re-integratiediensten, waarmee we jou helpen (weer) je capaciteiten te kunnen herkennen, te ontwikkelen en in te zetten, zodat je optimaal tot je recht komt.

Samen met jou duiken we in vragen als ‘wie ben ik’ en ‘wat kan ik’. Zo komen we tot de kern van wat voor jou nodig is om lekker in je werk te zitten en de volgende stap te kunnen doen, op weg naar iets dat past.

Aanbod re-integratie regio Arnhem

Wij werken voor zowel werkgevers als het UWV. Als je via je werk bij ons komt, doen we een loopbaanscan, loopbaanbegeleiding, coaching, outplacement, jobcoaching of een spoor 2 traject voor re-integratie bij ziekte. Via het UWV gaat het om een ‘werkfit’ of een ‘naar werk’ re-integratietraject.

Uiteindelijk willen we dat jij weer verder kan. Daartoe werken wij samen met een professioneel netwerk van re-integratieconsulenten, psychologen, loopbaanadviseurs, (job)coaches en trainers.

Specialist re-integratie Arnhem en omgeving

ChangeCreators werkt onder andere in de regio Arnhem. Je kunt hier terecht als je woont in Arnhem zelf, maar ook als je bijvoorbeeld komt uit Ede, Wageningen, Veenendaal, Velp of Duiven of een andere gemeente nabij Arnhem.

Bij voorkeur helpen we in je eigen omgeving, bij je thuis. Je bent echter ook welkom op ons centraal kantoor aan de Koninginneweg in Hilversum. Op 5 minuten lopen van het station, dus uitstekend bereikbaar met het OV.

Spoor 2 TrajectOutplacementCoachingstrajectLoopbaanscan

LoopbaanbegeleidingJobcoaching

We waarschuwen je alvast dat wij niet gaan voor een ‘quick fix’. Je moet wel bereid zijn het nodige werk te verzetten, zodat je uiteindelijk verder kunt in een duurzame oplossing. Daar gaan wij voor. Jij hopelijk ook!

ChangeCreators heeft adviseurs overal in Nederland, zoals in AmsterdamRotterdam, Den HaagDen BoschUtrechtNijmegenArnhem en Amersfoort

Meer info: 035 – 6215932
info@changecreators.nl

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.