Re-integratie - ChangeCreators - Den Bosch eo

Soms zit het tegen en loop je vast op je werk. Je valt (langdurig) uit omdat je ziek bent of op een andere manier arbeidsongeschikt bent geraakt. Ook kan het zijn dat je vanwege een conflict niet goed (meer) op je plek zit of dat je je afvraagt of het werk dat je nu doet wel iets is dat je wilt blijven doen. Herken je dit? Dan ben je bij ons van harte welkom om een van onze onderstaande trajecten te volgen. Misschien goed om te weten dat je een aantal daarvan ook kunt inzetten met je transitievergoeding.

Van ons krijg je altijd deskundige steun, waarmee jij weer verder kunt. Een betrokken adviseur die jou helpt bij het re-integreren in je werk, bij je huidige werkgever of bij een andere werkgever. Die meekijkt naar wat voor jou belangrijk is in je werk (zingeving) of die je ondersteunt bij zaken die je lastig vindt in het werk. Die jou centraal stelt in het traject dat je bij ons doet. Jij moet je immers wel kunnen vinden in het plan van aanpak en de werkwijze van de ChangeCreators adviseur. 

Re-integratiebureau Den Bosch

Het is niet prettig als je langdurig ziek bent en je daardoor niet kunt werken. Of als je vanwege een andere reden begeleiding nodig hebt bij het weer aan het werk gaan. Juist omdat wij weten waar je allemaal tegenaan kunt lopen, zijn wij goed in staat je te begeleiden bij je re-integratie. Dat kan zijn in je oude baan of een andere baan bij je huidige werkgever. En als dat niet kan, leggen we de focus op het vinden van een baan bij een andere werkgever.

ChangeCreators is een betrokken re-integratiebedrijf in regio Den Bosch, met een ruime ervaring op het gebied van re-integratiediensten. Hiermee helpen wij jou (weer) je capaciteiten te kunnen herkennen, te ontwikkelen en in te zetten, zodat je optimaal tot je recht komt.

Vragen als ‘wie ben ik’ en ‘wat kan ik’, daarmee gaan we samen aan de slag. De antwoorden daarop brengen ons tot de kern van wat jij nodig hebt om lekker in je werk te zitten en de volgende stap te kunnen doen, op weg naar iets dat past.

Aanbod re-integratie regio Den Bosch

De opdrachtgevers van ChangeCreators zijn zowel werkgevers als het UWV. Je kunt via je werk bij ons een traject doen in de vorm van een loopbaanscan, loopbaanbegeleiding, coaching, outplacement, jobcoaching of een spoor 2 traject voor re-integratie bij ziekte. Kom je via het UWV, dan bieden wij je een ‘werkfit’ of een ‘naar werk’ re-integratietraject.

Zorgen dat jij weer verder kan. Dat is ons doel. Daartoe werken wij samen met een professioneel netwerk van re-integratieconsulenten, psychologen, loopbaanadviseurs, (job)coaches en trainers.

Specialist re-integratie Den Bosch en omgeving

 ChangeCreators is onder andere actief in de regio Den Bosch. Je kunt hier bij ons terecht als je in Den Bosch zelf woont, en ook als je bijvoorbeeld komt uit Oss, Vught of Waalwijk of een andere gemeente rondom Den Bosch.

Het heeft onze voorkeur om je te helpen in je eigen omgeving, bij je thuis. Je bent ook welkom op ons gezellige kantoor aan de Koninginneweg in Hilversum. Op 5 minuten lopen van het station, dus prima bereikbaar met het OV.

Spoor 2 TrajectOutplacementCoachingstrajectLoopbaanscan

LoopbaanbegeleidingJobcoaching

We waarschuwen je alvast dat wij niet gaan voor een ‘quick fix’. Je moet wel bereid zijn het nodige werk te verzetten, zodat je uiteindelijk verder kunt in een duurzame oplossing. Daar gaan wij voor. Jij hopelijk ook!

ChangeCreators heeft adviseurs overal in Nederland, zoals in AmsterdamRotterdam, Den HaagDen BoschUtrechtNijmegenArnhem en Amersfoort

Meer info: 035 – 6215932
info@changecreators.nl

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.