Re-integratie - ChangeCreators - Nijmegen eo

Soms zit het tegen en loop je vast op je werk. Je valt (langdurig) uit omdat je ziek bent of op een andere manier arbeidsongeschikt bent geraakt. Ook kan het zijn dat je vanwege een conflict niet goed (meer) op je plek zit of dat je je afvraagt of het werk dat je nu doet wel iets is dat je wilt blijven doen. Herken je dit? Dan ben je bij ons van harte welkom om een van onze onderstaande trajecten te volgen. Misschien goed om te weten dat je een aantal daarvan ook kunt inzetten met je transitievergoeding.

Van ons krijg je altijd deskundige steun, waarmee jij weer verder kunt. Een betrokken adviseur die jou helpt bij het re-integreren in je werk, bij je huidige werkgever of bij een andere werkgever. Die meekijkt naar wat voor jou belangrijk is in je werk (zingeving) of die je ondersteunt bij zaken die je lastig vindt in het werk. Die jou centraal stelt in het traject dat je bij ons doet. Jij moet je immers wel kunnen vinden in het plan van aanpak en de werkwijze van de ChangeCreators adviseur. 

Re-integratiebureau Nijmegen

Als je wegens (langdurige) ziekte of een andere reden die te maken heeft met arbeidsongeschikheid uitgevallen bent, is het fijn om ondersteuning te krijgen bij de terugkeer naar werk. Daarom biedt ChangeCreators diverse trajecten waarin we jou begeleiden bij je re-integratie. We werken er samen met jou naar toe, dat jij weer aan het werk gaat in je eigen of ander werk bij je huidige werkgever. Maar het kan ook zijn dat je re-integreert bij een andere werkgever.

Wij gaan je helpen bij het (weer) kunnen herkennen van je capaciteiten, het ontwikkelen en inzetten daarvan, zodat je optimaal tot je recht komt. Om dat te bereiken, gaan we samen met jou aan de slag met vragen als ‘wie ben ik’ en ‘wat kan ik’. Zo komen we uiteindelijk tot de kern van wat voor jou nodig is om lekker in je werk te zitten en de volgende stap te kunnen doen, op weg naar iets dat past.

Aanbod re-integratie regio Nijmegen

ChangeCreators is een ervaren en betrokken re-integratiebedrijf. Wij werken in opdracht van zowel werkgevers als het UWV. Als jij via je werk bij ons een traject doet, bieden wij je een loopbaanscan, loopbaanbegeleiding, coaching, outplacement, jobcoaching of een spoor 2 traject voor re-integratie bij ziekte. Via het UWV is het een ‘werkfit’ of een ‘naar werk’ re-integratietraject.

Ons doel is dat jij weer verder kan. Daarom werken wij samen met een professioneel netwerk van re-integratieconsulenten, psychologen, loopbaanadviseurs, (job)coaches en trainers.

Specialist re-integratie Nijmegen en omgeving

 Wij bieden onze diensten onder andere aan in de regio Nijmegen. Je kunt bij ons terecht als je woont in Nijmegen zelf, maar ook als je bijvoorbeeld woont in Beuningen, Groesbeek of Wijchen of een andere gemeente in de buurt van Nijmegen.

Het liefst helpen we je in je eigen omgeving en komen we bij je thuis. Je bent echter ook welkom op ons centraal kantoor aan de Koninginneweg in Hilversum. Dat is niet ver van het station, dus uitstekend bereikbaar met het OV.

Spoor 2 TrajectOutplacementCoachingstrajectLoopbaanscan

LoopbaanbegeleidingJobcoaching

We waarschuwen je alvast dat wij niet gaan voor een ‘quick fix’. Je moet wel bereid zijn het nodige werk te verzetten, zodat je uiteindelijk verder kunt in een duurzame oplossing. Daar gaan wij voor. Jij hopelijk ook!

ChangeCreators heeft adviseurs overal in Nederland, zoals in AmsterdamRotterdam, Den HaagDen BoschUtrechtNijmegenArnhem en Amersfoort

Meer info: 035 – 6215932
info@changecreators.nl

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.