Re-integratie - ChangeCreators - Utrecht eo

Soms zit het tegen en loop je vast op je werk. Je valt (langdurig) uit omdat je ziek bent of op een andere manier arbeidsongeschikt bent geraakt. Ook kan het zijn dat je vanwege een conflict niet goed (meer) op je plek zit of dat je je afvraagt of het werk dat je nu doet wel iets is dat je wilt blijven doen. Herken je dit? Dan ben je bij ons van harte welkom om een van onze onderstaande trajecten te volgen. Misschien goed om te weten dat je een aantal daarvan ook kunt inzetten met je transitievergoeding.

Van ons krijg je altijd deskundige steun, waarmee jij weer verder kunt. Een betrokken adviseur die jou helpt bij het re-integreren in je werk, bij je huidige werkgever of bij een andere werkgever. Die meekijkt naar wat voor jou belangrijk is in je werk (zingeving) of die je ondersteunt bij zaken die je lastig vindt in het werk. Die jou centraal stelt in het traject dat je bij ons doet. Jij moet je immers wel kunnen vinden in het plan van aanpak en de werkwijze van de ChangeCreators adviseur. 

Re-integratiebureau Utrecht

ChangeCreators is een ervaren en betrokken re-integratiebedrijf in Utrecht. Wij bieden diverse re-integratiediensten, waarmee we jou helpen straks (weer) je capaciteiten te kunnen herkennen, te ontwikkelen en in te zetten, zodat je optimaal tot je recht komt.

Hiertoe gaan we samen met jou aan de slag, op zoek naar een antwoord op vragen als ‘wie ben ik’ en ‘wat kan ik’. Dat brengt ons naar de kern van wat jij nodig hebt om lekker in je werk te zitten en de volgende stap te kunnen doen, op weg naar iets dat past.

Aanbod re-integratie regio Utrecht

Via je werkgever of het UWV kun je bij ons een traject doen. Vanuit je werk gaat het om een loopbaanscan, loopbaanbegeleiding, coaching, outplacement, jobcoaching of een spoor 2 traject voor re-integratie bij ziekte. Vanuit het UWV is het dan een ‘werkfit’ of een ‘naar werk’ re-integratietraject.

Bij een re-integratietraject, of dat nou is via je werkgever of het UWV, werken we ernaar toe dat jij weer aan het werk gaat, na (langdurige) ziekte of werkloosheid. Bij re-integratie kan het zijn dat je terugkeert in je eigen of ander werk. Meestal is dat bij de huidige werkgever maar als dat niet kan, bijvoorbeeld omdat je oude baan niet meer geschikt is of omdat deze niet meer bestaat, dan re-integreer je bij een andere werkgever.

Er zijn verschillende mogelijkheden. Ons uiteindelijk doel is dat jij weer verder kan. Daarom werken wij samen met een professioneel netwerk van re-integratieconsulenten, psychologen, loopbaanadviseurs, (job)coaches en trainers.

Specialist re-integratie Utrecht en omgeving

 ChangeCreators is onder andere werkzaam in de regio Utrecht. Je kunt bij ons terecht als je woont in Utrecht zelf, maar ook als je bijvoorbeeld woont in Nieuwegein, De Bilt, Bunnik of Houten of andere gemeentes in de omgeving van Utrecht.

Wat ons betreft, komen we bij je thuis, in je eigen omgeving. Uiteraard kunnen we je ook helpen op ons kantoor aan de Koninginneweg in Hilversum. Dichtbij het station, dus goed bereikbaar met het OV.

Spoor 2 TrajectOutplacementCoachingstrajectLoopbaanscan

LoopbaanbegeleidingJobcoaching

We waarschuwen je alvast dat wij niet gaan voor een ‘quick fix’. Je moet wel bereid zijn het nodige werk te verzetten, zodat je uiteindelijk verder kunt in een duurzame oplossing. Daar gaan wij voor. Jij hopelijk ook!

ChangeCreators heeft adviseurs overal in Nederland, zoals in AmsterdamRotterdam, Den HaagDen BoschUtrechtNijmegenArnhem en Amersfoort

Meer info: 035 – 6215932
info@changecreators.nl

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.