Re-integratie Zeeland

HULP BIJ WERK VINDEN

Wil je graag werken, maar kun je daar wel wat hulp bij gebruiken? Dan kan één van onze jobcoaches jou op weg helpen naar een leuke (on)betaalde baan of stageplaats.

Lees meer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

WIJ HELPEN JOU ZO

Samen met jou zoeken we naar werkzaamheden die goed bij jou passen. Vervolgens begeleiden we je op weg naar een baan die daarbij aansluit, bij een werkgever waar jij je thuis voelt. Je hebt meerdere gesprekken met je jobcoach. Het is namelijk belangrijk dat de jobcoach je goed leert kennen en dat er een klik is. Dit vergroot de kans op het vinden van een passende baan of leerwerkplek.

DAGBESTEDING

Bij dagbesteding werk je op een locatie van Gors waar we belevingsgerichte en/of ontwikkelingsgerichte activiteiten bieden met begeleiding. Dagbesteding kun je zien als een voorbereiding op een volgende stap in de maatschappij. Dat kan van alles zijn binnen onze verschillende werkdomeinen; van bakkerij tot atelier en van printservice tot lunchroom. Klik hier voor (Gors) dagbestedingsvoorbeelden.

LEER-/WERKBEDRIJF

In jouw ontwikkeling naar werk, ga je aan de slag bij een leer-/werkbedrijf op locaties van Gors, zoals trajecten bij de Opstap in Goes, Hermesweg in Vlissingen en projecten binnen het Pak het Aan Team. Het leerwerkbedrijf is een plek waar jouw ontwikkeling centraal staat. Je kunt de stap maken naar vrijwilligerswerk of een betaalde baan. Hieronder een aantal verhalen over onze leerwerkbedrijven:

Bij ‘Pak het aan team’ leert Anton elke dag bij
Via de Opstap naar een betaalde baan
Pak het Aan Team pakt aan op Olmenstein
Yoni leert en werk bij Activiteitencentrum Oosterschelde
Je mag zijn wie je bent bij Stadsboerderij Kom us Kieke

BEGELEID WERKEN

Je komt voor begeleid werken in aanmerking als je een Wajong- of WIA-uitkering ontvangt of als je bijstand krijgt. Begeleid werken is mogelijk binnen een locatie van Gors. Je coach kan ook een baan of stage voor je vinden bij een ander(e) bedrijf of organisatie. Natuurlijk past dit werk bij wat je eventueel eerder in het leerwerkbedrijf hebt gedaan. In je nieuwe baan word je altijd begeleid door een trajectcoach of een jobcoach. Samen met hem of haar onderzoek je wat het beste op dat moment bij jou past.

Wil je graag (weer) aan het werk? Dat kan met:
 Een ‘begeleid werk’-contract
 Een stagecontract
 Een vrijwilligerscontract

UWV- EN PARTICIPATIETRAJECTEN

Wil je graag aan de slag bij een werkgever via de gemeente (participatie) of een UWV-traject? Dan kunnen onze jobcoaches jou daarbij helpen. we helpen je dan met de voorbereidingen naar werk. Eerst onderzoek je samen met je jobcoach waar jouw interesses liggen en wat je nodig hebt om je werk goed uit te voeren. Vervolgens ga je ergens aan de slag om werkervaring op te doen. Dit doe je samen met je jobcoach. Dankzij werkfit leer je hoe het is om bij een bedrijf te werken in een werkervaringsplaats. Ook weet je dan wat je hiervoor moet kunnen. Wij zijn gediplomeerde jobcoaches en wij bieden onze diensten aan in de regio Zeeland.

BETAALDE BAAN

We helpen je graag bij het maken van een passend CV waarmee je jezelf goed presenteert aan jouw toekomstige werkgever. Als je betaald werk doet, dan bieden onze jobcoaches je de mogelijkheid om je persoonlijk te ondersteunen op de werkvloer. We ondersteunen zowel werkgever als werknemer, een aantal uren per maand. Hij of zij luistert naar je en geeft je tips om je werk zo goed mogelijk uit te voeren.
Ook kijken we of aanpassingen of bijvoorbeeld een stappenplan kunnen helpen om je werk nog beter te kunnen doen. Ook werken jobcaoches soms mee op de werkvloer met als doel werkprocessen aanleren/inwerken.

meer informatie: 
clientenbureau@gors.nl

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.