Rijschool voor mensen met een lichamelijke beperking - Rijschool van der Vliet

Doordat de automaat steeds meer gewoon wordt, kiezen veel cursisten voor automaat. Het rijdt heel ontspannen doordat een groot deel van de bediening wegvalt. Er zijn ook steeds meer functies die je moet gebruiken en die tijd en aandacht vragen. Het is dus veel rustiger en meer ontspannen om dan niet daarbij nog te hoeven schakelen. Er kunnen andere redenen zijn dat een automaat voordelen biedt. Het kan zijn dat je het schakelen niet goed kunt beheersen en dat dit zo’n spanning tijdens het rijden veroorzaakt, dat je veel meer ontspannen rijdt in een automaat. Het kan ook zijn dat je weet dat je niet veel tegelijk kunt en dat jouw aandacht beter bij het rijden blijft wanneer je niet hoeft te schakelen. Of je hebt een lichamelijke beperktheid die het lastig maakt in een schakelauto te rijden. Wij bieden dan ook rijlessen aan in een aangepaste automaat.

Onze lesauto's zijn een prettige ervaring

Onze Volkswagen Golf beschikt over uitstekende instelmogelijkheden waardoor zowel lange als korte mensen prettig kunnen zitten tijdens hun rijlessen. De bediening is overzichtelijk en de grote ramen zorgen voor voldoende zicht rondom. Het ruime en toch compacte formaat zorgt ervoor dat het een prettige auto is om rijlessen in te volgen. Dat lijkt misschien niet zo belangrijk, maar je zit toch behoorlijk veel uren in de lesauto en dan is comfort toch prettig. Daarnaast roken onze instructeurs niet. De auto’s zijn uitgerust met airconditioning. In de winter hebben al onze auto’s winterbanden.

In de aangepaste automaat beschikken wij over handgas, handrem, gaspedaal links en richtingaanwijzer rechts waardoor wij rijles kunnen bieden bij veelvoorkomende beperkingen. Wij hebben opleidingen gevolgd om zulke rijlessen aan te bieden en beschikken over goed contact met het CBR.

Mobiele nummer (Dick): 06 55 91 39 32
WhatsApp: 06 55 91 39 32
E-mailadres: info@rijschoolvandervliet.nl

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.