Rijschool voor mensen met een lichamelijke beperking - Verkeersschool Joop Hagen - Deventer

Een beperking

Verkeersschool Joop Hagen denkt in mogelijkheden, niet in beperkingen.

Het hebben van een rijbewijs betekent mobiliteit en vooral zelfstandigheid. Maar wat als je afhankelijk bent van een rolstoel of als je een arm of been niet goed kunt gebruiken?

Hiervoor kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Onze ervaren instructeurs zullen er alles aan doen om je veilig te leren rijden en je thuis te laten voelen in de auto. Zo kun je na je opleiding met een gerust hart zelf de weg op.
Je kunt lessen op doordeweekse dagen, ’s avonds of op zaterdag.

Lichamelijke beperking

Denk je dat je, omdat je een lichamelijke beperking hebt, je rijbewijs niet kan halen? Onderschat jezelf niet! Verkeersschool Joop Hagen biedt ook mensen met een lichamelijke beperking de mogelijkheid en kans om het rijbewijs te halen. Onze lesauto is speciaal ingericht op leerlingen met een lichamelijke beperking. Zo zijn de richtingaanwijzers aan beide kanten bruikbaar, zodat je niet alleen met links, maar ook met rechts het stuur kunt vasthouden. Ook kunnen we het gaspedaal verschuiven zodat je deze met zowel je linkervoet of je rechtervoet kunt bedienen. Het wil dus niet zeggen dat een lichamelijke beperking betekent dat je je rijbewijs niet zou kunnen halen.

info@joophagen.nl

+31570635036
 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.