Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Hersenletsel en letselschade

Steeds vaker wordt ons kantoor geconfronteerd met cliënten die na een ongeval een vorm van hersenletsel hebben ontwikkeld. Soms met zeer verstrekkende gevolgen zoals afasie, dubbelzien, niet meer zelfstandig kunnen functioneren en karakterverandering. Niet alleen voor het slachtoffer is dit verschrikkelijk, ook naasten kunnen hierdoor zeer ernstig getroffen worden.

Dossiervorming is essentieel

Wanneer een slachtoffer hierdoor schade lijdt, is het belangrijk dat er op tijd  ‘dossiervorming’ plaatsvindt. Het is van belang dat het slachtoffer meteen wordt voorzien van goede medische hulp om de klachten het hoofd te kunnen bieden. Deze hulp kan ook gericht zijn op de naaste omgeving, zoals de partner of het gezin van het slachtoffer. Net zo belangrijk is het, dat de veroorzakende en tot schadevergoeding verplichte verzekeraar hierover op tijd wordt geïnformeerd, zodat meegedacht kan worden met het financieren van oplossingen of adequate begeleiding.

Ondersteuning door Wolthers Jagersma.

Ons kantoor beschikt over een breed netwerk van deskundigen die u met raad en daad kunnen bijstaan. Stuk voor stuk specialisten die u kunnen helpen. Vaak worden deze niet (volledig) vergoed door de zorgverzekering. In die situatie kunnen deze vaak duurdere behandelingen door de aansprakelijke verzekeraar gefinancierd worden. Met de juiste kennis van zaken is er vaak nog veel te winnen.

Meer informatie en juridisch advies

Laat u altijd goed (juridisch) adviseren over letselschade. Voor meer informatie neemt u contact op met Wolthers Jagersma advocaten. Onze kantoren zitten in Zuidwolde en Heerenveen. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.