Wonen - Inovum locatie Beukenhof

Inovum is een zorgorganisatie in Hilversum en Wijdemeren. Vanuit de verpleeghuizen en het Behandel- en adviescentrum levert Inovum verpleeghuiszorg en behandeling. Thuiszorg Inovum biedt thuiszorg, huishoudelijke hulp en dagactiviteiten. Inovum heeft als doel de kwaliteit van leven van u te verbeteren en/of in stand te houden.

Wij maken uw leven graag zo aangenaam mogelijk. Hiervoor is goede zorg en behandeling natuurlijk een vereiste, maar de aandacht voor welzijn en welbevinden maakt bij Inovum net dat verschil.

Op de wooneenheid Fluitenkruid wonen jongeren die ten gevolge van een niet-aangeboren hersenletsel (NAH) niet meer zelfstandig kunnen wonen en 24 uur per dag zorg en begeleiding nodig hebben. Wij zien het als onze taak om samen een nieuw thuis voor u op te bouwen, waarbij u zoveel mogelijk zelf blijft doen zoals u dat wilt. In overleg met u stellen we een zorgovereenkomst en een zorgplan op.

NAH binnen de Beukenhof

Afdeling Fluitenkruid is een open afdeling binnen verpleeghuis De Beukenhof waar mensen met niet-aangeboren hersenletsel wonen. Wij staan open voor iedereen die vanwege niet-aangeboren hersenletsel niet meer thuis kan verblijven. De instroomleeftijd is van 18 tot 45 jaar, indicatie LG6, LG7 of VV7. Deze mensen bieden wij een nieuwe leefomgeving aan. Veilig en comfortabel, met 24 uur per dag de verzorging en begeleiding die nodig zijn. Maar ook huiselijk en persoonlijk, waar de bewoners zoveel mogelijk zelf blijven doen. Kortom, een plek waar iedereen weer thuis kan zijn. En zíchzelf kan zijn.

Wat doen wij

Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners hun tijd zinvol kunnen besteden. Maatwerk staat daarbij centraal. Geen mens is immers gelijk. We kijken naar de individuele wensen en mogelijkheden en maken met iedere bewoner een eigen dagprogramma. Daarmee zorgen we voor een duidelijke structuur en benadering. En stimuleren we de zelfredzaamheid en het gevoel van eigenwaarde. We gunnen bewoners zoveel mogelijk de regie over hun leven.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.