Zelfredzaamheid - ZelfredzaamheidsRadar

De ZelfredzaamheidsRadar is samen met de ervaringsdeskundigen van Scouters ontwikkeld, voor iedereen die na de medische revalidatie thuis weer het leven zelf wil oppakken. 

Na je revalidatie wil je zo snel mogelijk weer alles doen wat jij belangrijk vindt. Hoe? Klik voor tips en hulpmiddelen op onderstaande domeinen. Je kunt ook eerst de ZelfredzaamheidsRadar hieronder invullen om te kijken waar jouw wensen liggen.

Invullen ZelfredzaamheidsRadar

Geef per domein je zelfredzaamheid aan met een cijfer van 1 tot 5. Dit doe je door op de binnenring te tikken op een van de cirkels. Een 1 betekent dat je zelfredzaamheid beter kan, een 5 dat je iets prima zelf kunt, eventueel met een hulpmiddel. Vul zo alle domeinen in en aan het eind kun je jouw score opslaan in een pdf document. Je hoeft geen account aan te maken en het is gratis. Als je op het icoontje klikt op de domeinen waar je aan wil werken, kom je vanzelf terecht bij de hulpmiddelen en oplossingen die we voor je gescout hebben. Later kun je de radar opnieuw invullen en kun je precies zien wat je al bereikt hebt. 

Meer weten over de ZelfredzaamheidsRadar? Klik hier!

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.