Ambulante begeleiding - Magentazorg

Ondervindt u situaties waarbij uw eigen omgeving onvoldoende ondersteuning kan bieden? Wij zijn er om u te helpen de regie over uw leven terug te krijgen en deze te behouden. Magentazorg biedt gespecialiseerde ambulante begeleiding en clientbegeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Waarmee kunnen wij u helpen?

Onze ambulant begeleiders ondersteunen u en uw gezinsleden thuis bij het dagelijks leven. Wij helpen onder meer bij het behouden en vergroten van zelfredzaamheid, bij integratie in de samenleving en bij het oefenen van vaardigheden. Ook bieden we begeleiding op sociaal- emotioneel vlak en bij opvoeding. In de begeleiding sluiten we aan bij uw zorgvraag en leefsituatie met als doel, passende zorg leveren zodat u daarna zonder onze begeleiding verder kunt gaan.

Onze ambulant begeleiders zijn breed opgeleid en hebben ervaring met verschillende doelgroepen. Waar nodig wordt in de begeleiding samengewerkt met instanties waaronder GGZ-NHN, autismecentrum, MEE, Bureau Jeugdzorg en gemeenten.

Hoe kom ik in aanmerking voor ambulante begeleiding?

Ambulante begeleiding wordt vergoed vanuit de gemeente (WMO of Jeugd). U kunt een indicatie aanvragen bij uw gemeente, (sociale) wijkteams en/of stadsteams Jeugd. Zij bepalen hoeveel uur per week begeleiding u kunt ontvangen. Als u al beschikt over een indicatie kunt u zelf direct contact met ons opnemen. Na ontvangst van de beschikking van de gemeente, maken we met u een afspraak voor een intakegesprek.

Zorg in uw buurt

Wij werken in de regio Noord-Kennemerland (Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Egmond, Schoorl, Limmen, Castricum en Heiloo).

Zorg op maat

Ontdek de zorg en ondersteuning die Magentazorg biedt. Laat u informeren over de mogelijkheden, wij helpen u graag!

Thuiszorg

Ambulante begeleiding

Dagbesteding

Behandeling & therapie

Revalidatiecentrum Magentazorg

Woonzorglocaties

Meer informatie

tel:072 57 53 130 of e-mail: servicecentrum@magentazorg.nl

 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.