Behandeling - Viva! Zorggroep

Behandeling

Gezond zijn en blijven. Soms heeft u daarvoor de juiste zorg en behandeling nodig. Bij ViVa! Zorggroep werken diverse behandelaars zoals fysiotherapeuten, logopedisten of ergotherapeuten die u behandelen, begeleiden of adviseren. Of u nu in uw eigen huis woont of verblijft in een woonzorgcentrum.

Diëtist

De diëtist begeleidt u zowel in het aanpassen van uw eetgewoontes als in alle factoren die hier invloed op hebben. Belangrijk hierbij is dat de voeding goed aansluit bij uw leefgewoonten.

Lees meer

Ergotherapie

Veel van onze dagelijkse bezigheden en handelen doen we automatisch. Als dit niet meer lukt of niet naar wens gaat door bijvoorbeeld ziekte of een ongeval, dan kan de ergotherapeut u hulp bieden.

Lees meer

Fysiotherapie

Onze fysiotherapeut kijkt samen met u naar uw wensen, lichamelijke situatie en mogelijkheden. Met adviezen en oefeningen zorgen zij ervoor dat u beter kunt bewegen.

Lees meer

Geestelijke zorg

De overgang van uw eigen huis naar een woonzorgcentrum of verpleeghuis is niet altijd even makkelijk en kan allerlei vragen en gevoelens met zich meebrengen. De geestelijk verzorger bespreekt de veranderingen met u die in uw leven plaatsvinden. 

Lees meer

Logopedie

Wanneer u hulp nodig heeft, omdat u moeite heeft met communiceren of eten en drinken, dan kan een logopedist u begeleiden.

Lees meer

Maatschappelijk werk

Meestal kun je problemen zelf of met familie of vrienden oplossen. Lukt dit niet, dan kan maatschappelijk werk mogelijk uitkomst bieden.

Lees meer

Psychologische hulp

De psycholoog kan begeleiding bieden bij het omgaan met verlies en achteruitgang. Daarnaast biedt de psycholoog behandeling bij klachten van bijvoorbeeld somberheid, spanning en relatieproblemen.

Lees meer

e: info@vivazorggroep.nl  t: 088 - 995 80 00

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.