Dagbesteding Bergen - Magentazorg

Activiteiten

Op basis van uw wensen kunt u deelnemen aan zinvolle en aantrekkelijke activiteiten in een vertrouwde omgeving. De dagbesteding is gericht op het vergroten van uw zelfredzaamheid en zelfstandigheid. De dagbesteding biedt verschillende activiteiten zowel individueel als in groepsverband. De activiteiten zijn er op gericht uw zelfstandigheid te behouden en proberen te voorkomen dat u bepaalde vaardigheden verliest. Denk aan bewegen, geheugentraining, gezelschapspelen, creatieve activiteiten, dansen, muziek luisteren of een bewegingsactiviteit. Hierbij geven we persoonlijke aandacht, samen zoeken we naar herkenning in activiteiten waardoor u zich veiliger en prettiger voelt.

De activiteiten vinden plaats in de zijkant van de woonzorglocatie Oudtburgh

Aanmelden

Aanmelden voor dagbesteding kan via uw huisarts of de casemanager van Geriant. Als u al beschikt over een indicatie van uw gemeente, kunt u zichzelf ook direct bij ons aanmelden.

De dagbesteding wordt gefinancierd vanuit uw gemeente (Wmo) en de Wet Langdurige Zorg (WLZ). Wanneer de dagbesteding vanuit de Wmo wordt gefinancierd, geldt een vaste eigen bijdrage. Bij een WLZ indicatie voor dagbesteding geldt een inkomensafhankelijke eigen bijdrage, die u betaalt via het Centraal Administratiekantoor. Ook is het mogelijk als particulier en via een PGB de dagbesteding te bezoeken.

Zorg in de buurt

Wij werken in de regio Noord-Kennemerland (Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Egmond, Schoorl, Limmen, Castricum en Heiloo).

Zorg op maat

Ontdek de zorg en ondersteuning die Magentazorg biedt. Laat u informeren over de mogelijkheden, wij helpen u graag!

Thuiszorg

Ambulante begeleiding

Dagbesteding

Behandeling & therapie

Revalidatiecentrum Magentazorg

Woonzorglocaties

Meer informatie

tel:072 57 53 130 of e-mail: servicecentrum@magentazorg.nl

 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.