Dagbesteding, locatie Dagbeweging Meerstate - Viva! Zorggroep

ViVa! Dagbeweging staat voor ontmoeten en verbinden. Dagbeweging bij ViVa! Zorggroep is een vernieuwde vorm van dagbesteding waarbij we ons focussen op de cliënt van nu en die van de toekomst. Tijdens onze dagen kiezen we voor verschillende vormen van beweging. Want bewegen laat het lichaam werken, geeft de hersenen lucht en zorgt voor creativiteit.               

We zijn er voor kwetsbare ouderen, mensen met NAH (niet-aangeboren hersenletsel) of revalidanten die nog thuis wonen. De wensen en behoeften van deelnemers staan voorop, er is een vrije keuze in het activiteiten aanbod en we werken nauw samen met de buurt.

DOEL VAN VIVA! DAGBEWEGING

Kwaliteit van leven gaat om meer dan het doorkomen van de dagen. We dragen bij aan zelfredzaamheid van onze cliënten, we zorgen dat ze andere mensen ontmoeten en zich verbonden voelen. We optimaliseren zoveel mogelijk de fysieke- en cognitieve beweegcomponent en zorgen ervoor dat de mensen (opnieuw) een gevoel van zingeving ervaren.

Inherent hieraan ondersteunen we de mantelzorgers. Hierbij geeft de ViVa! Dagbeweging de mantelzorger alle ruimte om betrokken te blijven. We nemen geen taken van de mantelzorger over maar ontlasten deze door een stukje invulling van de dag te verzorgen, zorg bij hen weg te nemen en waardevolle momenten mogelijk te maken.

ViVa! Dagbeweging vergroot het welzijn en de zelfstandigheid van de deelnemers, waardoor deze zo zelfstandig en prettig mogelijk in hun eigen omgeving kunnen blijven wonen.

Locatie                                       Telefoonnummer  Openingstijden  Openingsdagen  Doelgroep

Dagbeweging Meerstate        088 - 995 74 71     10.00-15.30 u      Ma, di, wo, do, vr  NAH + Revalidatie

e: info@vivazorggroep.nl  t: 088 - 995 80 00

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.