InteraktContour, dagbesteding en behandeling Veenendaal

Boogh is per 1 juni 2022 samengegaan met InteraktContour. De dienstverlening wordt voortgezet onder de naam van InteraktContour. 

InteraktContour is er voor mensen die problemen ervaren als gevolg van hersenletsel, na bijvoorbeeld een beroerte, ongeluk of hersentumor. Hersenletsel verandert hun leven en dat van hun naasten; terug naar werk of school lukt vaak niet en thuis is alles anders.
Toch is er altijd iets mogelijk. Dáár richt InteraktContour zich op, met gespecialiseerde zorg en ondersteuning. Cliënten en hun naasten boeken resultaten op het gebied van leven, wonen en werken. InteraktContour biedt daarvoor behandeling, begeleiding, dagbesteding en 24-uurs zorg in Oost- en Midden-Nederland.

Als je blijvend hersenletsel hebt na een beroerte, ongeluk of hersentumor, kan dat je leven behoorlijk op z’n kop zetten. Thuis en in de omgang met anderen is alles anders. En terug naar school of werk lukt vaak niet meer. Toch is er altijd iets mogelijk. Bij de dagbesteding werk je gericht aan persoonlijke doelen, zowel individueel als in groepsverband. Je traint motorische, cognitieve, creatieve, sociale en communicatieve vaardigheden met als doel ze te behouden of te verbeteren. Je ontdekt en ontwikkelt nieuwe talenten die je kunt inzetten, binnen de dagbesteding of elders in de vorm van vrijwilligerswerk. InteraktContour biedt een programma met zes modules die je naast elkaar kunt inzetten om jouw doelen te behalen.

InteraktContour biedt behandeling aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel die beter willen leren omgaan met de gevolgen van hun hersenletsel. Wij staan bekend om specialistische behandeling voor mensen met afasie. 

De behandeling richt zich op de belangrijkste gebieden waarop mensen met hersenletsel problemen ervaren:

  • cognitie, emoties en gedrag
  • vermoeidheid en motoriek
  • communicatie en de omgang met de omgeving waarin mensen zich bevinden

InteraktContour Behandeling richt zich op het verwerken van veranderingen en verlies, het omgaan met beperkingen en het vinden van een nieuwe balans op diverse levensgebieden. Wij bieden dan ook verschillende soorten behandeling aan:

  • behandeling afasie
  • behandeling Hersenz
  • afasiebehandeling van Hersenz

Samen kijken we naar de vorm die het beste bij u past.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.