Logeren - InteraktContour

Logeren bij InteraktContour

Zorgen voor een naaste met niet-aangeboren hersenletsel doe je met liefde. Soms kost dat veel energie en heb je even tijd voor jezelf nodig. Dan is het fijn dat je de zorg en ondersteuning voor je naaste een korte periode uit handen kunt geven. En dat je er dan op kunt vertrouwen dat die zorg met dezelfde toewijding en aandacht wordt gegeven.

InteraktContour biedt op verschillende woonlocaties de mogelijkheid van logeren. Als je afhankelijk bent van specialistische zorg en ondersteuning kun je hier een weekend of een aantal weken verblijven. Bijvoorbeeld bij vakantie, een ziekenhuisopname of als tijdelijke ontlasting van je partner.

Logeren in Overijssel of Gelderland

InteraktContour heeft logeermogelijkheden op woonlocaties in Overijssel en Gelderland. Vaak midden in een wijk met allerlei voorzieningen in de buurt. Iedere woonlocatie heeft een gezellige woonkamer waar samen koffie wordt gedronken en samen wordt gegeten. Daarnaast is er de mogelijkheid om dagbesteding te volgen of mee te doen aan gezamenlijke activiteiten. Zowel overdag, als ’s avonds en ’s nachts is er zorg en ondersteuning aanwezig.

Logeren kan op de volgende locaties

Met zorg en ondersteuning

Wil je gebruikmaken van een van de logeermogelijkheden, dan maken we graag eerst kennis met elkaar. We bespreken dan welke zorg en ondersteuning nodig is en wat eventuele wensen en mogelijkheden zijn voor dagbesteding. Voor logeren is een Wlz-zorgindicatie (Wet langdurige zorg) nodig of toestemming vanuit de Wmo (Wet maatschappelijke ondersteuning) van jouw gemeente. Meer informatie over aanmelden en indicaties vind je hier.

Meer weten?

Neem dan contact op via zorgbemiddeling@interaktcontour.nl of via 0341 - 255 776.

 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.