Revalideren en Wonen - Zorgbalans - Velserduin

Moet u revalideren en zoekt u een prettige plek met professionele zorg? Of gaat thuis wonen niet langer en zoekt u een nieuw thuis in een veilige en aangename omgeving? In beide gevallen kun u bij Velserduin terecht. 

  • kleinschalig wonen met eigen kamer
  • veilig en beschermd wonen in huiselijke en gezellige sfeer
  • 24/7 professionele zorg, begeleiding en behandeling
  • veel aanbod van activiteiten
  • ook dagbesteding en -behandelingen mogelijk in Dagcentrum Velserduin
  • revalidatieafdelingen met een gespecialiseerd team en de nieuwste middelen
  • voor elke revalidant een eigen kamer

Wonen in Velserduin
In de groepswoning heeft u een eigen kamer en deelt met acht andere bewoners een huiskamer. Beneden is een gemeenschappelijke ruimte waar u iets kunt drinken en mensen kunt ontmoeten. Hier worden ook activiteiten georganiseerd, zoals zingen of een optreden. U krijgt geregeld een uitnodiging voor een dagje uit, bijvoorbeeld naar de dierentuin.

Revalideren in Velserduin
Kunt u na een ziekenhuisopname niet direct naar huis omdat u eerst moet revalideren? Binnen Velserduin zijn er verschillende afdelingen voor bijvoorbeeld orthopedische, neurologische of longrevalidatie. Of zoekt u een prettig tijdelijk onderkomen omdat uw partner of mantelzorger bijv. met vakantie gaat of de zorg voor u tijdelijk niet op zich kan nemen? Ook dan kunt u terecht in Velserduin.

Dagcentrum Velserduin
Naast een tijdelijk onderkomen kunt u bij ons ook terecht als u alleen behoefte heeft aan dagelijkse ondersteuning of begeleiding. Dagcentrum Velserduin organiseert vier dagen per week activiteiten voor kwetsbare ouderen. De activiteiten worden afgestemd op uw behoeften en helpen u om thuis dingen langer zelf te blijven doen. Ook behandelingen van bijvoorbeeld een fysiotherapeut, ergotherapeut en andere therapeuten zijn mogelijk. 

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in een woonruimte van Velserduin, dan kunt u natuurlijk een kijkje komen nemen. U kunt hiervoor contact opnemen met de medewerkers van Zorgbemiddeling op werkdagen via 023 – 8 910 550. Voor locatie Velserduin bedraagt de wachttijd maximaal zes maanden (afhankelijk van de afdeling), voor revalidatie kunt u vrijwel direct terecht bij ons. Wachttijden zijn slechts een indicatie en wijzigen dagelijks. Wilt u meer exacte informatie over de wachtlijst, ook dan neemt u contact op met de afdeling Zorgbemiddeling.

Een arts van Zorgbalans bepaalt in overleg met uw behandelend (huis)arts of u nog een paar dagen in quarantaine moet vanwege het risico op het coronavirus, of dat dit in uw geval niet nodig is. De meeste van onze nieuwe cliënten zijn namelijk al gevaccineerd of in quarantaine geweest, thuis of in het ziekenhuis. Mochten de artsen het verstandiger achten dat u in quarantaine gaat, dan hoeft u bij Velserduin niet de hele dag op uw kamer te blijven, als u zich aan de hygiënemaatregelen houdt. Ook kunt u net als de andere cliënten bezoek ontvangen. Voor vragen over uw specifieke situatie kunt u ook terecht bij de afdeling Zorgbemiddeling.

Woonzorg- en revalidatiecentrum Velserduin
0255 562 100
info@zorgbalans.nl

Download hier de brochure

  •  

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.