's Heeren Loo De Noorderbrug - Groningen

Je kunt bij ons wonen in Wooncentrum Groningen wanneer je NAH hebt of een chronische neurologische aandoening. We hebben inmiddels 99 bewoners. Op de eerste etage wonen cliƫnten met de ziekte van Huntington. Je woont hier zelfstandig met (intensieve) zorg en begeleiding. De begeleiding staat 24 uur per dag voor je klaar om hulp te bieden. Ook hebben we, op de begane grond, een Talentencentrum.
 

In het kort

Wooncentrum Groningen bevindt zich in een modern appartementencomplex. De bewoners wonen verspreid over zes etages, met ongeveer 16 cliĆ«nten per etage. Elke etage heeft een eigen expertise. Iedere bewoner beschikt over een eigen appartement, voorzien van een woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer en toilet. Daarnaast zijn er gemeenschappelijke ruimtes, zoals een huiskamer en keuken. Hier kun je andere bewoners opzoeken als je daar behoefte aan hebt. In het Talentencentrum kun je terecht voor allerlei vormen dagbesteding. We zorgen voor duidelijkheid en structuur in onze begeleiding.

Omgeving

Wooncentrum Groningen ligt in een levendige omgeving. Laan Corpus den Hoorn is een drukke weg. Het Martini Ziekenhuis ligt om de hoek. Winkelcentrum Overwinningsplein is op 10 minuten loopafstand. Hier vind je bijvoorbeeld een supermarkt, bakker, drogisterij en een boekhandel. Het Stadspark is 7 minuten fietsen. Hier kun je lekker wandelen, fietsen, picknicken of naar de kinderboerderij.

Bereikbaarheid

Het Wooncentrum ligt aan de zuidkant van de stad Groningen en is goed te bereiken met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. We beschikken over voldoende parkeergelegenheid, ook voor scootmobielen en fietsen.

Voor wie

Ben je 18 jaar of ouder en heb je minimaal een LG-indicatie? Dan ben je van harte welkom om in Wooncentrum Groningen te komen wonen. Wil je meer weten? Neem dan contact op met de afdeling Klant en Advies. We helpen je graag verder!

Contact

klantadvies.dnb@sheerenloo.nl
088 - 037 90 30

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.