Wonen met zorg - Daendels Borgh - InteraktContour

Als je hersenletsel hebt, kan het zijn dat je hulp nodig hebt bij bepaalde dingen. Overzicht houden over het huishouden is lastig of het aan- en uitkleden lukt je niet alleen. Jij en de mensen om je heen denken na over een belangrijke vraag: hoe kun jij het beste wonen? InteraktContour biedt verschillende mogelijkheden. Wat het beste bij je past en waar je ook voor kiest: medewerkers van InteraktContour helpen je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Wat is er mogelijk?

Klik hier voor alle mogelijkheden: Wonen met hersenletsel - 24-uurszorg

Bekijk ons actuele aanbod in de provincies Flevoland, Overijssel, Gelderland, Utrecht hier: Direct beschikbaar 

  • Wonen op een woonlocatie
  • Wonen met een Volledig Pakket Thuis (VPT)
  • Zelfstandig wonen in de buurt van een woonlocatie
  • Logeren

Daendels Borgh

Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie Daendels Borgh in Hattem leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. 

Voor mensen met hersenletsel (NAH)

Woonlocatie Daendels Borgh is bestemd voor volwassen mensen met hersenletsel.

Je eigen appartement

Het appartementencomplex Daendels Borgh ligt in het centrum van Hattem, in de serviceflat van zorgcentrum De Bongerd. De woonlocatie ligt op de begane grond en bestaat uit 12 appartementen.

Elk appartement heeft een ruime en lichte woonkamer met keukenblok, een slaapkamer, een tweede slaap-/hobbyruimte, een berging en een eigen terras. Eén appartement is ingericht als kantoorruimte voor medewerkers en ontmoetingsruimte voor medewerkers en cliënten. Hier kun je gezellig bijpraten, maar ook koffie- en theedrinken of eten. Je kunt ook gebruikmaken van de voorzieningen van het zorgcentrum: kapper, restaurant en winkel.

Bij woonlocatie Daendels Borgh kun je 24 uur per dag een beroep doen op zorg. Tussen 08.00 en 23.00 uur kun je hiervoor terecht bij de medewerkers van de woonlocatie.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.