Wonen met zorg - de Bramer - InteraktContour

Als je hersenletsel hebt, kan het zijn dat je hulp nodig hebt bij bepaalde dingen. Overzicht houden over het huishouden is lastig of het aan- en uitkleden lukt je niet alleen. Jij en de mensen om je heen denken na over een belangrijke vraag: hoe kun jij het beste wonen? InteraktContour biedt verschillende mogelijkheden. Wat het beste bij je past en waar je ook voor kiest: medewerkers van InteraktContour helpen je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Wat is er mogelijk?

Klik hier voor alle mogelijkheden: Wonen met hersenletsel - 24-uurszorg

Bekijk ons actuele aanbod in de provincies Flevoland, Overijssel, Gelderland, Utrecht hier: Direct beschikbaar 

  • Wonen op een woonlocatie
  • Wonen met een Volledig Pakket Thuis (VPT)
  • Zelfstandig wonen in de buurt van een woonlocatie
  • Logeren

De Bramer

Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie de Bramer in Hardenberg leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. 

Voor mensen met hersenletsel (NAH)

Woonlocatie de Bramer is bestemd voor volwassen mensen met hersenletsel.

De ligging

De Bramer ligt in het centrum van Hardenberg. Allerlei voorzieningen liggen op loopafstand. Zoals huisarts, fysiotherapeut, theater, winkels, openbaar vervoer en dagbesteding. 

Je eigen appartement of aanleunwoning

De Bramer maakt deel uit van de woon-servicezone van Hardenberg en heeft twee locaties: de Meander en de Overlaat. In de Meander woon je zo zelfstandig mogelijk. Zo nodig krijg je hier 24 uur per dag, 7 dagen per week zorg en begeleiding. Je hebt je eigen appartement en kunt gebruikmaken van een prachtige binnentuin. In de gezamenlijke ruimtes kun je andere mensen ontmoeten. Je kunt samen een kop koffie of thee drinken en samen eten.
 
De Overlaat bestaat uit 5 aanleunwoningen, op 100 meter van de Meander. Woon je in de Overlaat? Dan moet je zelfstandig naar de Meander kunnen komen. Je kunt bij ons zo zelfstandig mogelijk wonen.
 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.