Wonen met zorg - de Brem - InteraktContour

Als je hersenletsel hebt, kan het zijn dat je hulp nodig hebt bij bepaalde dingen. Overzicht houden over het huishouden is lastig of het aan- en uitkleden lukt je niet alleen. Jij en de mensen om je heen denken na over een belangrijke vraag: hoe kun jij het beste wonen? InteraktContour biedt verschillende mogelijkheden. Wat het beste bij je past en waar je ook voor kiest: medewerkers van InteraktContour helpen je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Wat is er mogelijk?

Klik hier voor alle mogelijkheden: Wonen met hersenletsel - 24-uurszorg

Bekijk ons actuele aanbod in de provincies Flevoland, Overijssel, Gelderland, Utrecht hier: Direct beschikbaar 

  • Wonen op een woonlocatie
  • Wonen met een Volledig Pakket Thuis (VPT)
  • Zelfstandig wonen in de buurt van een woonlocatie
  • Logeren

De Brem

Heb je last van de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie de Brem in Nunspeet leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. 

Voor mensen met hersenletsel (NAH)

Woonlocatie de Brem is bestemd voor volwassen mensen met hersenletsel. De Brem ligt aan de rand van Nunspeet, vlakbij winkelcentrum Binnenhof en de bossen. Kortom: veel vrijheid en weinig prikkels.

Je eigen appartement of aanleunwoning

In de Brem wonen voornamelijk senioren. Op de eerste verdieping zijn zes appartementen beschikbaar voor cliënten van InteraktContour. Op de benedenverdieping is nog een appartement. De appartementen hebben een woonkamer met open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer en een bergruimte. Je hebt ook je eigen balkon én een schuurtje.

Op de begane grond is een kantoorruimte. Je kunt hier twee keer per dag (’s ochtends en ’s avonds) koffiedrinken, samen met andere bewoners en met medewerkers. Je bent welkom als je daar zin in hebt.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.