Wonen met zorg - de Klokkenbelt- InteraktContour

Als je hersenletsel hebt, kan het zijn dat je hulp nodig hebt bij bepaalde dingen. Overzicht houden over het huishouden is lastig of het aan- en uitkleden lukt je niet alleen. Jij en de mensen om je heen denken na over een belangrijke vraag: hoe kun jij het beste wonen? InteraktContour biedt verschillende mogelijkheden. Wat het beste bij je past en waar je ook voor kiest: medewerkers van InteraktContour helpen je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Wat is er mogelijk?

Klik hier voor alle mogelijkheden: Wonen met hersenletsel - 24-uurszorg

Bekijk ons actuele aanbod in de provincies Flevoland, Overijssel, Gelderland, Utrecht hier: Direct beschikbaar 

  • Wonen op een woonlocatie
  • Wonen met een Volledig Pakket Thuis (VPT)
  • Zelfstandig wonen in de buurt van een woonlocatie
  • Logeren

Over de Klokkenbelt

Woonlocatie de Klokkenbelt is gevestigd in het historische pand de Klokkenbelt. Het werd in de jaren ‘50 gebouwd als bejaardentehuis. Na een grootschalige verbouwing samen met woningstichting STJA, zijn er 66 moderne appartementen gerealiseerd. Het pand dat eerder dienst deed als bejaardentehuis, heeft hierdoor een nieuwe bestemming gekregen. Het is nu een woonlocatie voor mensen met hersenletsel.

Wonen, dagbesteding en behandeling op één locatie

In het entreegebied van de locatie is een grote ontmoetingsruimte waar dagbesteding gevolgd kan worden. Ook is hier een Hersenz-behandellocatie gevestigd. Daarnaast is in het pand een gezondheidscentrum aanwezig.

Ruime appartementen

De ruime appartementen hebben een woonkamer met keuken, een slaapkamer en badkamer en een terras of balkon. Deze bevinden zich in twee van de drie woonvleugels, verspreid over vier etages. Iedere etage heeft zijn eigen woonsfeer met gezellige zitjes en een woonkeuken. Daar wordt dagelijks met bewoners gekookt en kun je samen genieten van een vers bereide maaltijd. Natuurlijk kun je ook zelf koken. De locatie is omgeven door een prachtig aangelegde tuin met terrasjes waar je heerlijk kunt zitten. Zie ook de foto's door op het tabblad 'foto's' te klikken. 

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.