Wonen met zorg - de Koppels - InteraktContour

Als je hersenletsel hebt, kan het zijn dat je hulp nodig hebt bij bepaalde dingen. Overzicht houden over het huishouden is lastig of het aan- en uitkleden lukt je niet alleen. Jij en de mensen om je heen denken na over een belangrijke vraag: hoe kun jij het beste wonen? InteraktContour biedt verschillende mogelijkheden. Wat het beste bij je past en waar je ook voor kiest: medewerkers van InteraktContour helpen je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Wat is er mogelijk?

Klik hier voor alle mogelijkheden: Wonen met hersenletsel - 24-uurszorg

Bekijk ons actuele aanbod in de provincies Flevoland, Overijssel, Gelderland, Utrecht hier: Direct beschikbaar 

  • Wonen op een woonlocatie
  • Wonen met een Volledig Pakket Thuis (VPT)
  • Zelfstandig wonen in de buurt van een woonlocatie
  • Logeren

De Koppels

Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie de Koppels in Zwolle leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. 

Voor mensen met hersenletsel (NAH)

De Koppels is een woonlocatie voor volwassenen met hersenletsel. Ook cliënten die daarnaast een lichamelijke beperking hebben zijn welkom.

Centraal gelegen

De Koppels ligt in de woonwijk De Aa-landen in Zwolle Noord. In de directe omgeving vind je een winkelcentrum en diverse andere voorzieningen zoals een fysiotherapeut, een huisarts, een bibliotheek, een zwembad en een recreatiegebied. We stimuleren je om zoveel mogelijk gebruik te maken van deze voorzieningen.

30 appartementen

Het gebouw heeft vier vleugels met in totaal 31 appartementen. Elk appartement bestaat uit een zit- en slaapkamer met kitchenette en een aangepaste badkamer met douche en toilet. Elke vleugel heeft een gemeenschappelijke ruimte. Er is één wooneenheid beschikbaar voor logeer- en crisisopvang. De woonlocatie heeft ook een tuin.

Logeren voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel

Woonlocatie de Stuwwal biedt ook logeermogelijkheden. Om tijdelijk je naaste te ontlasten, of bijvoorbeeld bij een vakantie of ziekenhuisopname. Wil je meer weten over onze logeermogelijkheden? Klik dan hier, of neem contact op met zorgbemiddeling via zorgbemiddeling@interaktcontour.nl of via 0341 255 776.

De Koppels verhuist tijdelijk naar Ommen

Op de plek van woonlocatie de Koppels wordt een nieuwe, moderne woonlocatie gebouwd. Medio 2021 verhuizen de cliënten en medewerkers van de Koppels in Zwolle daarom naar een tijdelijke woonlocatie aan de Stationsweg 37 in Ommen. Wanneer de nieuwe woonlocatie klaar is, verhuizen zij weer terug naar Zwolle.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.