Wonen met zorg - de Meidoorn - InteraktContour

Als je hersenletsel hebt, kan het zijn dat je hulp nodig hebt bij bepaalde dingen. Overzicht houden over het huishouden is lastig of het aan- en uitkleden lukt je niet alleen. Jij en de mensen om je heen denken na over een belangrijke vraag: hoe kun jij het beste wonen? InteraktContour biedt verschillende mogelijkheden. Wat het beste bij je past en waar je ook voor kiest: medewerkers van InteraktContour helpen je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Wat is er mogelijk?

Klik hier voor alle mogelijkheden: Wonen met hersenletsel - 24-uurszorg

Bekijk ons actuele aanbod in de provincies Flevoland, Overijssel, Gelderland, Utrecht hier: Direct beschikbaar 

  • Wonen op een woonlocatie
  • Wonen met een Volledig Pakket Thuis (VPT)
  • Zelfstandig wonen in de buurt van een woonlocatie
  • Logeren

de Meidoorn

Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie de Meidoorn in Raalte leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. 

Voor mensen met hersenletsel (NAH)

Woonlocatie de Meidoorn is bestemd voor mensen met hersenletsel en voor mensen het een lichamelijke beperking of een chronische ziekte. De Meidoorn begeleidt ook mensen die in de buurt van de woonlocatie wonen.

Ligging vlakbij het centrum

Het appartementencomplex ligt aan de Lindehof in Raalte. Je woont hier vlakbij het centrum met winkels en andere voorzieningen.
Dichtbij deze locatie hebben we nog vier woningen. 

10 appartementen

Het appartementencomplex aan de Lindehof bestaat uit 10 appartementen (1 tweepersoons-appartement). Elk appartement bestaat uit een woonkamer met keuken, een slaapkamer en een badkamer met toilet. De keuken heeft o.a. een combimagnetron en een elektrische kookplaat (2 platen). Vanuit de slaapkamer kun je naar het terras. In de grote, gezamenlijke ruimte kun je samen met andere bewoners koffie drinken, eten en televisiekijken. 
De vier woningen vlakbij het complex bestaan uit een woonkamer, keuken en douche. Alles zit op de begane grond.

Help ons deze website te verbeteren

Heeft deze website je helpen vinden wat je zocht?

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat we met je gegevens doen
We gebruiken de gegevens die je hier invult om onze website te verbeteren.
Als je je e-mailadres opgeeft, gebruiken we dat alleen om verduidelijking van je te krijgen over je inzending.