Wonen met zorg - de Veldkei - InteraktContour

Als je hersenletsel hebt, kan het zijn dat je hulp nodig hebt bij bepaalde dingen. Overzicht houden over het huishouden is lastig of het aan- en uitkleden lukt je niet alleen. Jij en de mensen om je heen denken na over een belangrijke vraag: hoe kun jij het beste wonen? InteraktContour biedt verschillende mogelijkheden. Wat het beste bij je past en waar je ook voor kiest: medewerkers van InteraktContour helpen je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Wat is er mogelijk?

Klik hier voor alle mogelijkheden: Wonen met hersenletsel - 24-uurszorg

Bekijk ons actuele aanbod in de provincies Flevoland, Overijssel, Gelderland, Utrecht hier: Direct beschikbaar 

  • Wonen op een woonlocatie
  • Wonen met een Volledig Pakket Thuis (VPT)
  • Zelfstandig wonen in de buurt van een woonlocatie
  • Logeren

De Veldkei

Ervaar je de gevolgen van hersenletsel (NAH)? Dan gaat wonen niet altijd vanzelf. Misschien overzie je het huishouden niet. Of heb je hulp nodig met aan- en uitkleden en eten koken. Bij woonlocatie de Veldkei in Steenwijk leer je om zo zelfstandig mogelijk te wonen. Daarbij krijg je de zorg en ondersteuning die je nodig hebt. 

Voor mensen met hersenletsel (NAH)

In woonlocatie de Veldkei wonen vrijwel uitsluitend mensen met hersenletsel.

De ligging

De Veldkei is gevestigd in een appartementencomplex voor senioren. In een rustige omgeving en toch dichtbij het centrum van Steenwijk. De appartementen zijn heel geschikt voor mensen die wat meer privacy willen. De negen huidige bewoners wilden dit graag en zijn zeer content met hun woning.

De appartementen

Op de begane grond zijn 5 éénkamer-appartementen met eigen badkamer. Op de bovenverdieping zijn 4 grotere appartementen met woonkamer en open keuken, 2 slaapkamers en een badkamer. Iedere bewoner heeft een eigen berging op de begane grond. Wil je andere bewoners ontmoeten? Dat kan in de ruime eetkamer/ontmoetingsruimte op de begane grond. Het hele gebouw is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.